KARACAOĞLU MAHALLESİNE

KARACAOĞLU MAHALLESİNE

GO-KART PARKI YAPILIYOR ...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karacaoğlu Mahallesine çok özel ve ilk´lerin yer aldığı go-kart parkı inşa edileceğini söyledi. 

Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 81 mahallede 528 ayrı çok amaçlı ve büyük ölçekli parklar bulunduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, birçok parkın özel donatımlı olduğunu, örnek olarak birkaç parkı kaykay parkı, satranç veya tenis kortları gibi özelliklerle donattıklarını kaydetti.
Her parkta mutlaka çocuklar için çocuk oyunları bulunduğunu ve çocuk oyun aletleri ile bu alanları zenginleştirdiklerini, hatta çocuklar için oyuncakistan parkları inşa ettiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, ancak yeni bir çalışma ile eğlence, macera ve heyecan uyandıran alanların bulunacağını mareca ve go-kart parkı inşa edileceğini söyledi.
Başkan Büyükkılıç, her yaş gurubuna hitap eden özellikle çocuklar ile gençlerin hem eğlenmeleri hem de yön ve beyin jimnastiği yapabilmelerine imkan sağlayacak mareca ve go-kart için şu açıklamalarda bulundu:
?Hafta sonunu ev dışında geçirmek isteyen anne-babaların en temel sorunudur: ´Çocuklar ile nereye gidilir?´ ´Çocuklar gezmek-sosyalleşmek´ anne-babaları ile gidilen ortamı da gezebilir! Hem çocuklarınızın hem de sizlerin mutlu olacağı macera ve go-kart parkı inşa edeceğiz. Toplam 30 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bu parkımız eğlenceli, öğretici ve heyecan verici olacaktır. Bunun için gerekli proje hazırlandı. Bilindiği gibi Melikgazi Belediyesi 7-12 yaş grubuna hitap eden ve trafik parkı ile çocuklara verilen önemi sergilemiştir. Bu parkımız da yoğun ilgi görecektir. Trafik parkı ilköğretim okullarının ilgi odağı olduğu gibi mareca ve go-kart parkı da şehrimizin ilgi odağı olacaktır.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor