KARABÜK MESAİSİNDE SONA GELİNDİ

KARABÜK MESAİSİNDE SONA GELİNDİ

KAYSERİSPOR, HAZIRLIKLARINI BUGÜN TAMAMLAYACAK

Spor Toto Süper Lig´in 25.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Kardemir Karabükspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Spor Toto Süper Lig´de 25.hafta heyecanı başladı. 25.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Kardemir Karabükspor´u konuk edecek.

Hafta başında bu yana Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, günü tek antrenmanla tamamladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Şumi nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenman takım halinde ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra istasyon, kanat çalışması ve çift kale maçın ardından antrenman noktalandı. Gol yollarında bu hafta Kravets´e büyük rol düşüyor. Rakip karşısında ilk 11´de olması beklenen golcü futbolcunun bu hafta performansıyla taraftarının da dikkatini çekmek istiyor.

İdman sonrasında konuşan Teknik Direktör Şumi özellikle toparlanma anlamında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek taraftarın sahada takımını yalnız bırakmamasını istedi. Şumi, ?Karabükspor ligde sıkıntılı gibi görünebilir. Biz rakibi hiç hafife almıyoruz. Bunu daha önce rakibimize karşı yapan futbolcularım karşılığının pahalıya mahal olduğunu çok iyi biliyorlar. Bu nedenle ciddi bir hazırlık dönemi geride bıraktık. Maçı kazanmak istiyoruz? dedi.

Kayserispor-Kardemir Karabükspor karşılaşması, yarın Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 13:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Suat Arslanboğa, Alpaslan Dedeş ve İbrahim Bozbey hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak