Kaptan İlhan’dan kupa mesajı

Kaptan İlhan’dan kupa mesajı

“Kupayı kazanmak istiyoruz”

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur karşılaşmasında Yukatel Kayserispor sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren sarı- kırmızılıların kaptanı İlhan Parlak yaptığı açıklamada geçen sene final oynadıkları kupayı bu sene kazanmak istediklerini ifade etti. 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor antrenmanlarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. 22 Aralık Perşembe günü oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlarken mücadeleyi İstanbul bölgesinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan takım kaptanı İlhan Parlak, geçen sene final oynadıkları Türkiye Kupası’nı bu sene kazanmak istediklerini belirterek şunları ifade etti: “Lige iyi başladık. Dünya kupasına kadar çok iyi bir performans gösterdik. Daha sonra lig bitti, 10 günlük iznin ardından Antalya’da kampta toplandık. Güzel bir kamp dönemi geçirdik, çalışmalarımız çok iyiydi. Hocamız farklı formatlarda oyun anlayışı üzerinde durdu. İnşallah onlarda da başarılı olacağımız düşünüyorum. Güzel ve keyifli bir kampın ardından tekrar şehrimize döndük. Burada antrenmanlara başladık. Önümüzde bir Gençlerbirliği kupa maçı var, şimdi ona hazırlanıyoruz. Kupa da bizim için çok önemli. Geçen sene final oynamış bir takımız. İnşallah bu sene o kupayı alırız”

 Dünya Kupası hakkında sorulan soru üzerine İlhan Parlak şöyle dedi: “Ben bir Messi hayranıyım, her fırsat bulduğumda kendisi canlı izlemeye Barcelona’da oynarken özellikle gidiyordum. Bence dünya futbolunun gelmiş, geçmiş en iyisi. Onu izlerken aldığım keyfi bana başka hiçbir şey vermiyor. Böyle bir futbolcunun gerçekten bir Dünya Kupasını hak ettiğini düşünüyorum. Futbolun adaleti varsa o kupanın Messi’ye gideceğini inanıyordum. Kendim almış kadar sevindim. Dünya futbolunun Messi’ye bir Dünya Kupası borcu vardı. Dün de o işlem tamamlandı, artık herkes rahat olabilir” 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’