KAPALI SEMT PAZARLARINA GÜVENLİK KAMERASI

KAPALI SEMT PAZARLARINA GÜVENLİK KAMERASI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde haftanın 7 gününde toplam 25 ayrı bölgede semt pazarı kurulduğunu bunlardan 17 sinin kapalı semt pazaryeri olduğunu bildirerek bu pazar yerinde kameralı izleme ve internette

Semt Pazar yerlerine kurulan kamera ve internet ile dünya da izleme sisteminin sosyal ve spor tesisleri, çocuk oyun alanları gibi hizmet alanlarında da uygulanacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu çalışma ile gurbette ve yurt dışında bulunan hemşerilerimizin Pazar yerlerinde kendi akrabaları alış veriş yaparken izleyebilecekleri ve görebileceklerini kaydetti.

Yapılan çalışma ile öncelikle güvenlik unsurunun ön planda olduğunu vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü…. “Öncelikle kapalı Semt Pazar Yerlerinde başlatılan güvenlik kamera sistemi ve internetten izleyebilme çalışması tamamlandı. Şu anda Hürriyet Semt Pazaryerinde hizmet veriyor. Bu çalışmadan hem esnaf hem de semt halkı memnun, çünkü öncelikli güvenlik açısından önemli bir çalışmadır. Bu çalışma tüm semt Pazar yerlerinde gerçekleştirilecek olup, belediyenin sosyal ve spor tesisleri, çocuk oyun alanları gibi kamuya açık ve halkın yoğun olduğu mekânlarda kurulacaktır. Öncelik güvenlik olan bu sistemde gurbetçi kardeşlerimiz de akrabaları bu sistem ile selamlaşabileceklerdir. İnternet ten yayınlanacak görüntüler aynı zamanda belediye bilgi işlem merkezince 24 saat kayıt altına alınmaktadır”



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı