KAPALI ÇARŞI ESNAFININ GÖNLÜNÜ ALDI

KAPALI ÇARŞI ESNAFININ GÖNLÜNÜ ALDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve beraberindekilerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında kapalı çarşı esnafını ziyaret edip hatırlarını sordu, gönüllerini aldı…

Tarihi çarşının büyülü atmosferinde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Büyükkılıç’a, Ak Parti Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç ve beraberindekileri çarşı girişinde Kayseri Kapalı Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Mehmet Tepe ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Burada bulunan esnafları tek tek ziyaret eden ve kucaklaşan Başkan Büyükkılıç, dükkan sahipleri ile tokalaşıp, uzun uzun sohbet etti.

Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Büyükkılıç, kendisine gösterilen bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak, dükkan sahipleri ve alışveriş için gelen vatandaşlara tatlı ikram etti.

Bazı vatandaşlar ise Başkan Büyükkılıç ile birlikte fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

Büyükkılıç bu sırada Suriye’den geldiklerini belirten ve zor durumda olduklarını ifade eden bir aile ile de yakından ilgilenerek, sorunları ile ilgilenilmesi için talimat verdi.

Bir ara pastırma ve sucuk satışı yapılan bir dükkana giren Başkan Büyükkılıç, zırh adı verilen özel dilimleyici ile zar kıvamında dilimlediği pastırmaları vatandaşlarla paylaştı.  Çarşı esnafı ve vatandaşların gösterdiği ilgiden oldukça memnun kalan Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımızın gönüllerini aldığımıza inanıyoruz. Onlar da sağ olsunlar bu hizmetlerimizi takip ve takdir ediyorlar. Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin. Dernek yönetimi ile birlikte buradaki esnafımızın konforu için pırıl pırıl, doğalgazla ısıtılan ve aydınlık bir ortamda iş yapmaları için çalıştık. Bütün esnafımıza bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. Kayserili vatandaşlarımız keyifli bir ortamda ve uygun fiyatlı alışveriş yapmak istiyorlarsa mutlaka kapalı çarşıdaki esnaflarımızı ziyaret etsinler” değerlendirmesinde bulundu…

Kayseri Kapalı Çarşı Esnafları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tepe de, gösterdikleri yakın ilgiden ve çarşı esnafına, yaptığı hizmetlerden dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı