KANLI TERÖR BİR CANIMIZI DAHA ALDI

KANLI TERÖR BİR CANIMIZI DAHA ALDI

TEMİZYÜREKLİ KÜRŞAT HAKK´A UĞURLANDI?

Siirt-Eruh karayolunda PKK´lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehadet şerbetini içen Uzman Çavuş Nuh Kürşat Temizyürek göz yaşları ve dualarla ebediyete uğurlandı. Henüz 27 yaşında vatan savunması uğruna hakk´a yürüyen Uzman Çavuş Temizyürek´in acısı yüreklerimizi dağlarken, acılı ailesi büyük bir metanet örneği sergileyip, acılarını yüreklerine gömerek ?Vatan sağolsun? dediler?
Siirt-Eruh karayolunda PKK´lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Nuh Kürşat Temizyürek, memleketi Kayseri´de son yolculuğuna uğurlandı?
Son kez baba evine getirilerek helallik alınan şehidin cenazesi, daha sonra cenaze namazın kılınacağı Kalem Kırdı Camii´ne getirildi.
Burada askeri kamuflajını giydiği ağabeyinin tabutuna sarılarak gözyaşı döken Niyazi Temizyürek, ağabeyinin fotoğrafını son kez öpüp şehit abisine göz yaşları ile veda etti?
İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven´in kıldırdığı cenaze namazına, Vali Süleyman Kamçı, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, şehidin babası Musa, annesi Ayşe, ağabeyi Ertuğrul, ağabeyinin üniformasını giyen kardeşi Niyazi, kız kardeşi Eda Temizyürek ile yakınları, askerler, polisler ve vatandaşlar iştirak etti?
Şehit Uzman Çavuş Kürşat Temizyürek´in naşı kılınan cenaze namazın ardından askerler tarafından mezarlığa götürülmek üzere top arabasına konuldu. Baba Musa ve şehidin kardeşi Niyazi, Kartal Şehitliği´ne kadar tabutun yanından bir an olsun ayrılmadılar. Cenazeye katılan yüzlerce vatandaş, ´Şehitler ölmez vatan bölünmez´ sloganları atarak kanlı terör örgütünü lanetlediler.
Bekar olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Nuh Kürşat Temizyürek´in naşı Hava Şehitliğinde ebediyete uğurlanırken, tabutuna sarılı bayrak basına teslim edildi?
Baba Musa Temizyürek dört evladından biri olan Nuh Kürşat´ın acısını yüreğine gömerek bir kez daha ?Vatan Sağolsun? dedi ?
HABER: C.ÜSTEN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"