KANGA’DA MUTLU SON

KANGA’DA MUTLU SON

ANLAŞARAK YOL AYRILIĞI GERÇEKLEŞTİ

Süper Lig’de yeni dönemde kadrosunda yer alan isimlerle yeniden bir başlangıç yapmak isteyen Kayserispor’da yol ayrımı yapılacak futbolcular yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Kayserispor, bu anlamda geçen sezon takıma gelen Wilfried Kanga ile yollarını ayırdı.

Süper Lig’de yeni dönem için çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılar idmanlarını sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa gerçekleştiriyor. İdmanlarda mevcuttaki isimlerle yol birlikteliği yapacaklarını belirten Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ilk etap sonrasında kadroda yer almayacak isimleri de bir rapor halinde yönetime sunacak.

Bu bağlamda idmanlarda istenileni veremeyenlerle erken yol ayrımları da başladı. Geçen sezon başında Bayram Bektaş’ın çok istediği ancak sezon arasında lisansı çıkartılmadığı için tribünde oturmak durumunda kalan Kanga ile yol ayrılığı yaşandı. 400 Bin Avro fesih bedeli belirlenen Kanga konusunda yapılan açıklamada "Kulübümüz profesyonel futbolcularından Wilfried Kanga ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak