KANA´NIN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

KANA´NIN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

TECRÜBELİ SAVUNMACI, KARTAL OLACAK

Kayserispor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusunun siyah-beyazlılar ile söz kestiği öğrenildi. Kana Bıyık sağ bek ve önlibero da oynuyor.

Beşiktaş´ta transfer harekâtı tüm hızıyla sürüyor. Pepe´nin ayrılmasının ardından İsimatMirin ve EnzoRoco´dan beklediği verimi alamayan siyah-beyazlılar, stoper arayışlarını hızlandırdı. Teknik direktör Abdullah Avcı´nın raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş yönetimi, özellikle bonservis bedeli olmayan oyuncular üzerine yoğunlaşmış durumda. Birçok yıldız isimle temasa geçen yönetimin, son olarak Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Kana Bıyık ile temasa geçtiği ortaya çıktı.

Teknik direktör Avcı, stoper bölgesine iki takviye talep ederken; bunlardan birinin Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da forma giyen Kana Bıyık olduğu öğrenildi. Sezon bitiminde Trabzonspor da dahil birçok kulübün listesine giren 29 yaşındaki Kamerunlu stoper için en iyi teklifi Beşiktaş´ın yaptığı öğrenildi. Beşiktaş, Kana Bıyık ile her konuda anlaşma sağladı. 30 Haziran 2019 tarihinde Kayserispor´dan resmen ayrılacak olan Kamerunlu stoper, Kayserispor formasıyla geçen sezon 30 resmi maçta forma giydi.

1989 yılında Fransa´nın Metz kentinde dünyaya gelen Kamerunlu futbolcu Kana Bıyık, başta stoper olmak üzere, sağ bek ve önlibero pozisyonlarında forma giyebiliyor. Kamun Milli Takımı formasını 6 kez terleten 29 yaşındaki futbolcu, 2016 yılında 500 bin Euro bonservis bedeli ile Toulouse takımında Kayserispor´a transfer olmuştu. Le Havre altyapısında yetişen Jean-Armel Kana-Biyik, bir dönem Fransa´da Rennes formasını da giydi. Bonservisi elinde olan Kamerunlu 6 kez de Milli takım formasını terletti.

Haber: Murat TURP



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’