KANAL YOLU ASFALTLANDI

KANAL YOLU ASFALTLANDI

Kazım Karabekir Mahallesinde taşkın su kanallarını belediye olarak inşa ettiklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sel sularını kontrol etmek için yapılan su kanalının her iki tarafında yer alan yollun asfaltlandığını söyledi.

Özellikle yoğun yağışlı günlerde ve ilkbahar aylarında taşkın su kanarlının öneminin ortaya çıktığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç Erciyes Dağı eteklerinde kurulu ilçemizin yoğun yağış ve kar sularının dağ üzerinden ovaya ve oradan da Kızılırmak'a taşıyan taşkın su kanalları yerleşim bölgemiz için çok önemlidir. İlçe sınırları içerisinde Yıldırım Beyazıt, Hisarcık, Kıranardı, Gesi, Erenköy, Germir ve Kazımkarabekir gibi semtlerde bulunan taşkın su kanalları her yıl bakımdan geçirilmektedir. Kazım Karabekir mahallesinde yapımı tamamlanan kanalın her iki tarafındaki açılan yollarda asfaltlama çalışmasını başlattık” dedi.
Kanalın her iki tarafında yer alan yolda asfaltlama çalışmasının devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, tek yönlü yol bin 800 metre uzunluğunda olduğu iki taraflı olarak 3 bin 600 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde olduğunu toplam 28 bin 800 metrekare alanın asfaltlandığını kaydetti.
Başkanı Memduh Büyükkılıç, taşkın su kanalı inşaat çalışmasını tamamlanan alanlarda yolların asfaltlandığını ve mahalle halkının hizmetine sunulduğunu sözlerine ekledi.



‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”