KAN VARSA BU KURBAN KANINDAN ZİYADE İNSAN KANINA DÖNMÜŞ

KAN VARSA BU KURBAN KANINDAN ZİYADE İNSAN KANINA DÖNMÜŞ

AK Partide bayramlaşma büyük bir katılımla gerçekleşirken, bayramlaşmada konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Hem Ramazan hem de Kurban Bayramında dünyada akan bir kan varsa bu kurban kanından ziyade insan kanına dönmüş.” dedi.

KAYMEK`in İhtisas Kurs Merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve çok sayıda partili katıldı. Törende açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, “Yüreğimin en derin yerinden gelen duygularla Kurban Bayramınızı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki bayramların huzur içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Allah’a şükürler olsun ki bir kurban bayramına huzur içinde hep birlikte eriştik. Kurban kesme görevleri ifa edildi. Şehrimizde kurban hizmetlerini sıkıntı oluşturmayacak şekilde gerek çevre açısından gerekse sağlık açısından verdik. Vatandaşlarımız da memnuniyetlerini dile getirdi. Bu sevinç içerisinde nice bayramlara diliyorum” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel’de, “Cenabı hakka şükrediyoruz, bizi bir bayrama daha kavuşturdu. Ülkemizle ne kadar övünsek azdır. Birlik ve beraberlik içerisinde bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemiz çok iyi idare ediliyor. Bayramlar sevinçlerin paylaşıldığı gündür. Önümüzde yerel seçimler var. Birbirinizle yarışırken sakın kötü laf etmeyin. Aday adayları centilmenlikle yarışmalıdır. Siyaseti düzgün yapmaya gayret edelim” şeklinde konuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, “Hem Ramazan hem de Kurban Bayramında dünyada akan bir kan varsa bu kurban kanından ziyade insan kanına dönmüş. Özellikle Mısır, Filistin ve Gazze’de insanlar kurban kanı akıtmak yerine birbirlerinin kanını akıtıyor. Bu inşallah durur diye temenni ediyorum. Seçimlere 5,5 ay zaman kaldı. 1 Kasım tarihine kadar müracaatlar yapılıyor. Yerel seçimlerde çok yer olduğu için aday sayısı da çok oluyor. AK Parti iktidara geleli 11 yıl oldu. O gün 7 yaşında olan çocuk bu seçimlerde oy verecek. Bugün bu seçimlerde oy verecek olan 5 milyon yeni genç Türkiye’nin 11 yıl öncesine aklı başına geldiği sürece Türkiye’yi aynı şekilde değerlendiriyor. Ankara - İstanbul arasındaki yolun duble yol olduğunu zannediyor. Bunun eskiden beri öyle olduğunu zannediyor. Şimdi oradaki sıcak asfaltların var olduğunu zannediyor. Yemliha Barajının çok eskilerden var olduğunu zannediyor. Bundan 10 önce Kayserimizde kişi başına düşen yeşil alan 7 - 8 metrekareyken bugün 16 - 17 metrekarelere çıktığını zannediyor. O dönemde böylesine Kayseri’de yeşil alanlar olduğunu zannediyor. Değerli arkadaşlar bizde öyle zannediyoruz. Yani gelişimi ve güzelleşimi yaşadığımız imkanlardan dolayı görme imkanımız mümkün değil. İnsan kendi yavrusunun nasıl ki büyüdüğünü göremezse içinde yaşadığı şehrin güzelliklerini de görmesi mümkün değil” diye konuştu.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı