KAMU-SEN İL TEMSİLCİSİ ÜNAL,

KAMU-SEN İL TEMSİLCİSİ ÜNAL,

??ZEYTİN DALI´ İSLAMI BOĞMAK İSTEYEN ALÇAKLARA KARŞI BİR HAREKATTIR?

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliğince gerçekleştirilen  basın açıklamasında  Türk Silahlı  Kuvvetleri´nin  Afrin´de yürüttüğü  ?Zeytin  Dalı´ harekatına   destek verildi?   Kamu-Sen İl Temsilcisi Ünal yaptığı basın açıklamasın da 400 bin Kamu-Sen üyesinin Mehmetçiklerimizin yanında olduğunu vurgulayarak  ?Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin´de yürüttüğü bu harekat, Türk milleti üzerinden İslam´ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Biz, askeriyle, milletiyle bir ve bütün olarak devletimizin ve devlet büyüklerimizin yanında, alacakları her kararın sonuna kadar arkasındayız."ifadesini  kullandı?

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliğince  Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen basın açıklamasında 400 bin Kamu-Sen üyesinin Mehmetçiklerimizin yanında olduğunu vurgulandı?

Kamu-Sen İl Temsilcisi Kamil  Ünal  konuya dair yaptığı değerlendirmede Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin´de yürüttüğü bu harekat, Türk milleti üzerinden İslam´ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatı olduğunu  belirterek  şunları kaydetti? "Yaklaşık 30 yıldır, yavaş yavaş, merhale merhale yurdumuzu kuşatan güçler, maşa olarak kullandıkları terör örgütleri yoluyla Türk milletini yıpratmak, zayıflatmak, son darbe ile yok etmek ve tarih sahnesinden silmek üzere ortaya koydukları planlarını devreye sokmuşlardır. Milletimiz ve binlerce yıldır sayısız şehidimizin kanıyla sulayarak vatan yaptığımız bu topraklar, hainlerin, bebek katili terör örgütlerinin, eli kanlı milletlerin yaktığı ateşle çepeçevre sarılmıştır. Yakın coğrafyamızda olup bitenlere bu gözle baktığımızda, asıl hedefin Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olduğunu görmek çok da zor değildir. Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin´de yürüttüğü bu harekat, Türk milleti üzerinden İslam´ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı´nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımızda çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız. Bu nedenle Sakarya, Dumlupınar, İnönü bizim için ne anlam ifade ediyorsa, El Bab da, Afrin de, Münbiç de, Sincar da, Kandil de aynıdır.  Türk milleti bugün 80 milyon tek yürek, tek bilek, kahraman Mehmetçikle beraber Afrin´e yürümeye hazırdır. Bugün 80 milyon seve seve şehadet şerbetini içmeye hazırdır. Biz, askeriyle, milletiyle bir ve bütün olarak devletimizin ve devlet büyüklerimizin yanında, alacakları her kararın sonuna kadar arkasındayız."

Kamu-  Sen İl Temsilciliği  üyeleri sık sık  sloganlar atarak  Mehmetçiklerimize destek  verdikten sonra  sessizce dağıldılar?

HABER: C.ÜSTEN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi