KAMP GÜNLÜĞÜ NETLİK KAZANDI

KAMP GÜNLÜĞÜ NETLİK KAZANDI

KAYSERİSPOR 6 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Süper Lig´de yeni sezon hazırlıkları kapsamında önceliğini kadro oluşturma ve transfer imzalarına veren Kayserispor´da kamp günlüğü de netlik kazandı. Kayserispor 05 Ağustos 2018 Pazar günü sezon açılış maçıyla taraftarının karşısına çıkacak.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor, 29 Haziran´da top başı yapacak. Kamp çalışmaları ve kamp etaplarını belirleyen Kayserispor, hazırlık maçlarının takvimini de duyurdu. Sarı-kırmızılılar yeni sezon öncesi 4´ü Hollanda da, 2´si Erzurum´da olmak üzere toplam 6 hazırlık maçı oynarken diğer yandan birde sezon açılışında oynayacağı karşılaşmayla takımın son halini taraftara izletmiş olacak.

Kayserispor tarafından yapılan açıklamada ?Takımımız ve teknik heyetimiz 29 Haziran tarihini bekliyor. Bu tarihe kadar transfer çalışmalarımız da yoğun bir şekilde devam edecek. 29 Haziran´da Kayseri´de Karpuzatan Tesisleri´mizde teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam yönetiminde oyuncularımız toplanacak. Kayseri kampımız 7 Temmuz´a kadar sürecek. İki günlük izin sonrasında buradan Erzurum´a geçeceğiz. 2. kamp dönemimizde Erzurum´da yaklaşık 10 günlük bir çalışma şeklinde gerçekleşecek. Erzurum´da 2 hazırlık maçı yapacağız. Oradan da 18 Temmuz´da Hollanda´nın Ermola kentinde 3. hazırlık kampına başlayacağız. 30 Temmuz´a kadar buradaki kampı tamamlayıp, Kayseri´ye döneceğiz. Hollanda da 12 günde toplam 4 özel maç oynayacağız. Bu süreçte Teknik ekibimizde futbolcular için rapor hazırlayacak ve eksik görülen mevkilere takviye yapma imkanımız olacak.? denildi.

Kayserispor yurt dışında 21, 23, 26 ve 29 Temmuz tarihlerinde hazırlık maçları oynayacak ve ardından 30 Temmuz´da kampı tamamlayacak. 02 Ağustos tarihinde kulüpte yeniden toplanacak olan takım 05 Ağustos 2018 Pazar günü ise sezon açılış maçıyla taraftarının huzuruna çıkacak.

Haber: Murat TURP ? Mustafa GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak