KALİTE BELGESİ

KALİTE BELGESİ

TSE Kalite Yönetimi Sistem Belgesi alan firmala¬ra belgelerinin verilmesi için düzenlenen toplantıda ko¬nuşan TSE Başkanı Hulusi Şentürk, bugüne kadar Kali¬te Yönetimi Sistemleri’nde te¬darikçilerin hep ihmal edil¬diğini, ancak kalite yönetimi¬nin t

  Şentürk, üretimde önem­li bir yeri olan tedarikçilerin daha kaliteli ürün üretmesiy­le, son mamul üründe de ka­lite artışı sağlayacağını belir­terek, ‘’İşte Merkez Çelik, ül­kemizde ilk olarak bunu ba­şardı ve çalıştığı 10 tedarik­çi firmanın kalite belgesi al­masını sağladı. Üretimin her aşamasında yakalanan kali­te, müşteri memnuniyetini ve uluslararası pazarlarda da daha kolay rekabeti berabe­rinde getiriyor’’ dedi.  Türkiye’nin büyüme ra­kamlarının açıklandığını ve yüzde 8.2’lik büyümenin bazı çevreler tarafından inanılmaz bulunduğunu kaydeden Şen­türk, ‘’Türk insanının deli­ce bir cesareti var. Dünyada başka hiçbir milletin girmek istemeyeceği alanlara da giri­yor ve bunda da başarılı olu­yor. Türkiye’nin büyüme ra­kamlarının altında Türk in­sanının bu delice cesareti var’’ diye konuştu.  Boydak Holding CEO’su ve Merkez Çelik Yönetim Ku­rulu Başkanı Memduh Boy­dak da TSE’nin Boydak Holding’in çalışmalarında ve başarılarında büyük payı ol­duğunu belirterek, ‘’Biz TSE ile diyaloğa girdikten sonra işlerimiz açıldı, gelişti’’ dedi.  Şirket olarak TSE yetki­lileriyle işbirliğine girdikleri­ni ve TSE’nin her zaman ya­pıcı şekilde desteğini gördük­lerini vurgulayan Boydak, TSE’nin standartlarını uygu­layarak bulundukları nokta­ya geldiklerini de ifade etti.  Merkez Çelik Genel Mü­dürü Namık Kemal Ulusoy da, sektörlerin, ancak yan sanayileri kadar gelişebildiği­ni, yan sanayileri güçlü olma­yan sektörlerin ise belli bir noktadan öteye gidemedikle­rini kaydetti.

 

Ulusoy, ‘’Zincir, en za­yıf halkası kadar güçlüdür. Bizim amacımız ve başlı­ca görevimiz, faaliyet alanı­mız olan mobilya sektörünün tüm aktörlerinin dahil oldu­ğu topyekün bir yenilenme­yi ve ilerlemeyi birlikte sağla­maktır’’ diye konuştu.Konuş­maların ardından, TSE Baş­kanı Hulusi Şentürk, Boydak Holding Üst Yöneticisi Mem­duh Boydak’a kalite plaketi­ni verdi. Boydak Holding Yö­netim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak da Şentürk’e günün anısına plaket tak­dim etti.Törende daha sonra TSE Başkanı Şentürk, Boy­dak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak, Boydak Holding Üst Yöneti­cisi Memduh Boydak ve Mer­kez Çelik A.Ş. Genel Müdü­rü Namık Kemal Ulusoy, TSE Kalite Yönetimi Sistem Belge­si almaya hak kazanan 10 te­darikçi firmanın temsilcileri­ne plaket ve belgelerini verdi.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı