KALECİLERİN KORKULU RÜYASI; 'BOBO'

KALECİLERİN KORKULU RÜYASI; 'BOBO'

Süper Lig'de son haftalarda çıkışta bulunan Kayserispor'da bu hafta oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekerken, sarı-kırmızılıların gol silahı Bob

 

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasını deplasmanda aldığı galibiyetle tamamlayan Kayserispor'da 30. hafta karşılaşması olan Sivasspor maçının hazırlıkları Kadir Has Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanla devam ediyor. Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde devam eden antrenmanlarda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlenirken, takımın en skorer oyuncusu Bobo, kalan 5 haftayıda galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi.

KAYSERİSPOR'DA SİVAS HAZIRLIKLARI

Takımın son derece iyi gittiğini dile getiren Bobo, “Son haftalara iyi girdik. Deplasmanda da kazanmayı başardık. Ben de gol atmaya devam ediyorum. Durmak diye bir şey takımda ve bende söz konusu değil. Sezon sonuna 5 hafta kaldı. Amacımız bu 5 haftayı da galibiyetle tamamlayarak lig bitiminde geleceğimiz noktaya bakmak. Elimizden geleni yapıp en karlı şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz. Takımda her şey yolunda. Sahaya çıkıyoruz ve birlikte hareket ediyoruz. Bende üzerime düşeni yapıp bu aralar goller atıyorum, takımda kazanıyor. Yakaladığımız eforu ve performansı kalan 5 hafta da sürdüreceğiz” diye konuştu.

Sezonda attığı 15 golle rakip kalecilerin korkulu rüyası olmaya devam eden Bobo, Sivasspor maçının önemine de değinerek, “Şuan 42 puan ile 6. sırada yer alıyoruz. Sivas temsilcisi moralli ve son haftalarda kazanan bir takım. Zor ve çekişmeli bir maç olacak. Bu maçı da kazanarak 45 puanı yakalayıp ilk 5 arasına girmek istiyoruz. Antrenman ve hazırlıklarımızda bu doğrultuda gerçekleşiyor” şeklinde konuştu.

Öte yandan 2015 sezonuna kadar Kayserispor ile sözleşmesi bulunan Bobo, gol krallığında ise Burak Yılmaz (18) ve Kalu Uche'nin (17) ardından 3. sırada bulunuyor. Bobo, 15 golün tamamını ayak ile attı, 15 golden 1 golü ise penaltı atışından kazandı. Ligde kaydettiği en erken gol 7. dakikada geldi. En erken gollerini Eskişehir ve SB Elazığspor'a kaydetti. Bobo'nun en geç kaydettiği gol ise Kardemir Karabük maçının 87. dakikası olarak kayıtlara geçti.

Kayserispor, Sivasspor ile pazar günü saat 17.00'de Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı