KALDER’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

KALDER’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

YALÇIN GÖREVİNİ ŞAHİN’E DEVRETTİ

Kayseri’de kurulduğu 2014 yılından beri KalDer Kayseri Temsilciliği görevini yürüten Salih Yalçın, görevini Latife Şahin’e devretti.

Yalçın, 5 yılı Eskişehir Şubesinde Genel Sekreter olmak üzere toplamda 12 yıldır onur duyarak ve keyifle hizmet ettiği KalDer’den yine benzer misyonlara hizmet eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının önemli bir girişimi olan Model Fabrika Projesi için ayrıldığını belirtti. Yalçın, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası ve Abdullah Gül Üniversitesi ortaklığında kurulan Kayseri Model Fabrika A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevine getirildiğini belirtti. Yalçın, “Model Fabrika yalın üretim konusunda uygulamalı eğitimler verecek bir müessese olacak. AGÜ içerisindeki tahsis edilen alanda faaliyetlerini sürdürecek olan Model Fabrika hem KOBİ’lerimiz hem de öğrencilerimiz için uygulamalı bir eğitim alanı olacak ve üretimdeki israf alanlarını göstererek verimliliğin artırılmasını misyon edinecek. Kayseri Sanayi Odası Başkanımız Sayın Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Başkanımız Sayın Ömer Gülsoy ve AGÜ Rektörü Sayın İhsan Sabuncuoğlu beni bu göreve layık gördüler. İnşallah KalDer’de olduğu gibi elimden gelen en üstün gayreti mesai arkadaşlarımla birlikte Kayserimiz ve ülkemiz için göstermeye hazırım.” dedi.

KalDer Kayseri Temsilcilik Yöneticiliğini Latife Sönmez Şahin’e devreden Yalçın, Kayseri Temsilciliğini emin ellere teslim ettiğini, KalDer Kayseri’nin şubeleşme yolunda ve ivme kazanma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini belirtti. Yalçın,” Bu durum benim için KalDer’den bir ayrılış değil keza KalDer benim Ailem gibi ve KalDer Merkez Yönetimimiz ve Kayseri Yönetimimizin de uygun görmesi ile KalDer’in İstişare Kurulu’nda gönüllü görevime devam edeceğim.” dedi.

Şahin, yıllardır çalıştığı kurumlarda kalitenin içinde olduğunu ve bu sebepten KalDer’in kendisine hiç uzak olmadığını, uzun yıllardır KalDer’in çoğu etkinliklerinde yer aldığını belirtti.

Şahin, Yalçın’dan devraldığı KalDer Kayseri Temsilciliği’ne ivme katarak çalışmalarına devam edeceğini belirtti ve Yalçın’a teşekkür etti.

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu toplantısında Temsilcilik Yöneticiliği devir teslimi yapıldı. İstişare Kurulu Başkanı Erkut Korkmaz, KalDer rozetini Şahin’e takdim etti ve KalDer Kayseri için güzel çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti.

Korkmaz, 12 yıllık KalDer deneyimi ile İstişare Kurulu’nda görevine Kurul Üyesi olarak devam eden Salih Yalçın’a da yeni görevi için başarılar diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor