KALDER KAYSERİ TEMSİLCİLİĞİ İSTİŞARE KURULU BAŞKANLIĞI

KALDER KAYSERİ TEMSİLCİLİĞİ İSTİŞARE KURULU BAŞKANLIĞI

DEVİR TESLİMİ YAPILDI

KALDER Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu, Erkut İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Erkut Korkmaz Başkanlığında ve ev sahipliğinde toplandı.

Toplantının diğer katılımcıları 2. Ana Bakım Fabrika Müdürü Dr. Albay Tayfun Türkoğlu, Kilim Mobilya A.Ş. Kalite Yönetim Sistemleri Müdürü Veysel Aslankaya, Epika Reklam Ajansı Kurucuları Mehmet Sürücü ve Mustafa Ateşmen, KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın ve KalDer Kayseri Temsilciliği Eğitim, Etkinlik ve GençKal Sorumlusu Bilal Kızak idi.

Toplantıya geçilmeden önce İstişare Kurulu Eski Başkanı Dr. Tayfun Türkoğlu ve İstişare Kurulu Yeni Başkanı Erkut Korkmaz arasında devir teslimi gerçekleşti.

Korkmaz, KalDer adına yaptığı özverili çalışmalardan ötürü ve kalite ve mükemmellik bilincini bulunduğu tüm platformlarda paylaşarak KalDer Kayseri´ye ivme kazandırmasından ötürü kurul adına teşekkürlerini sunmak üzere Türkoğlu´na günün anısına hediye vazo taktim etti.

Türkoğlu, KalDer adına mesai harcamaktan onur duyduğunu belirtti. Yapılan çalışmaların Kayseri sanayisine ivme kattığını somut örneklerle gördüğünü belirten Türkoğlu bundan sonraki çalışmalarda da aynı özveri ile yola devam edilmesi gerektiğini ifade etti. Türkoğlu, kurul üyesi olarak görevine devam edeceğini ve üzerine düşen ne varsa memnuniyetle destek verebileceğini dile getirdi. Türkoğlu, tüm kurula teşekkürlerini iletti.

Toplantının gündem maddesi 5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi idi.

Kayseri´de her yıl ivme kazanarak yoluna devam eden Erciyes Mükemmellik Zirvesi etkinliğinin 4 yıldır tasarımını yapan Epika Reklam Ajansı, beşincisi düzenlenecek olan etkinliğin tasarımı ile ilgili çalışmalarını kurul ile paylaştı.

Korkmaz, DAIKIN CEO´su Hasan Önder, AppsilonDiamond Works Kurucu Ortağı Buğra Kuloğlu, Teka Grup, Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi ve Eurasia Bölgesi CCO´su Kıvanç Işık gibi isimlerin konuşmacı olarak katılım teyitlerini alındıklarını belirterek bu yıl da etkinliğin ses getireceğini ifade etti.Etkinlik programının dolu bir içeriğinin olacağını belirten Korkmaz, Kayseri sanayicileri ve öğrenciler için ilham verici bir etkinlik olacağını belirtti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da