KAFKAS VE ÖĞRENCİLERİ İLK SINAVINA ÇIKTILAR

KAFKAS VE ÖĞRENCİLERİ İLK SINAVINA ÇIKTILAR

KAYSERİSPOR 1-0 KHAZAR LANKARAN

Kayserispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Azerbaycan temsilcisi KHazar Lankaran ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşma 1-1´lik eşitlikle sona erdi.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın takımın başına geçmesinin ardından ilk ciddi sınavında Kayserispor,  Azerbaycan temsilcisi KHazar Lankaran ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçladı.

Kadir Has Tesisleri´ndeki hazırlık maçına Kayserispor; Kayacan, Cem Can, Cüneyt, Simic, Mabiala, İbrahim Dağaşan, Barış Özbek, Mihailovic, Biseswar, Turgut ve Ömer Bayram on biriyle başladı.

Azeri temsilcisi Lankaran ise Paval, Abusov, Scarlatache, Rasim, Tuzal, Diego, Ramal, Vagıf, Vugaz, Rasad ve Limam on biri ile başladı.

Maçın ilk yarısı Azeri temsilcisi KHazar Lankaran takımından Vugaz´ın 15.dakikada attığı gol ile 1-0 tamamlandı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Kayserispor, 60.dakikada Samet Ali´nin attığı gol ile eşitliği sağladı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sahada isteklerini yapamayan oyucularını sık sık uyardı. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Maçın ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas , "Benim için ilk yarı daha önemliydi. Çalışmalara birkaç hafta önce başladık. Lige kadar hazır duruma gelmeye çalışacağız. Birkaç transfer daha yapacağız. İki oyuncu daha sözleşme imzalayacak. Birkaç transfer daha yapıp çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve lige tutunmaya çalışacağız" dedi.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’