KAFKAS, BELEK´TE KONUŞTU

KAFKAS, BELEK´TE KONUŞTU

TECRÜBELİ TEKNİK ADAM, ?AVRUPA KUPALARINI ZORLAYACAĞIZ?


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın Belek´teki kampını ve takımın durumu ile transfer çalışmalarını değerlendirdi.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın Belek´teki kampı, Kayserispor´daki hedefleri, transfer çalışmaları ve takımdan ayrılan Hakan Arıkan hakkında açıklamalarda bulundu.
İlk olarak transfer çalışmaları hakkında konuşan Kafkas şunları söyledi: ?İkinci yarıya iyi hazırlanıyoruz. Elimizde Deniz, Oğulcan gibi kullanacağımız gençler var ama transfere de ihtiyacımız var. 3 tane oyuncu takviyesi yapacağız. 3´ü de yabancı olacak. Eksik gördüğümüz mevkileri güçlendirmek adına bunu yapmamız lazım. Biraz süreç alacak gibi.?
Takımın hedefi doğrultusunda ilerlediğini söyleyen Kafkas şöyle devam etti: ?Kayseri´nin ayağa kalkmak için en az iki seneye ihtiyacı var. Süper Lig´den düştükten sonra bir travma yaşanmış. Çok yüksek maliyetlerdeki bir kadro korunmuş. Bu sene borçlar ödeniyor, ekonomik yapı düzeliyor. Başkan ve şehir güçlü. Ama o eski havasını kaybetmiş. Biz bunu geri kazandırmaya geldik. Elimizden geleni yapacağız. Her zaman Avrupa kupalarını hedefleyen, zorlayan bir takım olmak istiyoruz.?
Takımdan ayrılan Hakan Arıkan hakkında da konuşan Kafkas sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Ben işin doğrusunu yapmaya çalışıyorum. Hem oyuncunun hem kulübün menfaati önemli. Hakan Arıkan´ın sözleşmesi de bize fazla geldi, o da ayrılmak istedi. Eski gücümüz olsaydı Hakan´ı bırakmazdık. Kulübün şu anki durumu sıkıntılı. Başkan olmasaydı yok olur giderdik açık söyleyeyim.? (spor servisi)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti