KADİR HAS’TA KAZANAN YOK

KADİR HAS’TA KAZANAN YOK

H.K.KAYSERİSPOR 2-2 KONYASPOR

Süper Lig’in 23.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor, Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig’de 23.hafta heyecanı, oynanan karşılaşmalarla devam ediyor. 23.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ligin 23.haftasına kesin galibiyet parolası ile başlayan Kayserispor daha ilk dakikalarda kalesinde gördüğü gol ile büyük bir şok yaşadı. 8. dakikada Konyaspor, Milosevic’in ara pasında Shengelia’nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda Lung topu çeldi. Dönen topu Ömer Ali Şahiner, ağlara yolladı ve skor 1-0 oldu. 44. dakikada Konyaspor’un sağ kanattan kullandığı köşe atışında kaleci Lung topu yumruklayarak uzaklaştırmak istedi. Kısa düşen topu ceza sahası içinde önünde bulan Amir Hadziahmetovic’in şutunda top filelerle buluştu ve 2-0 oldu.

45+2. dakikada sağdan Djedje’nin ortasında ceza sahası içinde Mesanovic’in kafa vuruşunda boşta kalan topu Kravets ağlara gönderdi ve skor 2-1 oldu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Konyaspor devre arasına 2-1 önde girdi.

Devre arasında son taktiklerin verildiği ve bu hırs ile sdahaya çıkan sarı-kırmızılılar oyunda ilk dakikalardan itibaren haklimiyeti elererine almasını bildiler. 57. dakikada sağ kanattan Miguel Lopes’in ortasında ceza sahası içinde Mensah’ın kafa vuruşunda kaleci Serkan gole izin vermedi. 75. dakikada Mensah’ın kullandığı serbest vuruşta top direğin yanından az farkla auta çıktı. 85. dakikada Diego Angelo’nun soldan ortasında soldan yerden ortasında Pedro’nun kötü vuruşunda top kaleci Serkan'da kaldı.

87. dakikada Mensah’ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Henrique’nin şutu ağlarla buluştu ve skor 2-2 oldu. Mücadelede başka gol sesi ve karşılaşma sonunda her iki takım 1’er puana razı oldu.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu