KADİR HAS’TA KAZANAN GALATASARAY

KADİR HAS’TA KAZANAN GALATASARAY

HES KABLO KAYSERİSPOR 0-3 GALATASARAY

Süper Lig’in 30.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, konuk ettiği Galatasaray’a 3-0 mağlup oldu.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Halis Özkahya, Hakan Yemişken ve İbrahim Bozbey hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma boyunca daha etkili olan Galatasaray karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

30. dakikada Galatasaray savunmasının hatasıyla araya giren İlhan topu Henrique'ye çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Henrique, Muslera'yı çalımlamak isteyince açısını kaybetti. Henrique meşin yuvarlağı içeriye çıkardı ancak Muslera topun sahibi oldu.

38. dakikada kaleyi tam karşıdan gören noktada kazanılan serbest vuruşta topun arkasına geçen Avramovski'nin şutunda kaleci Muslera meşin yuvarlağı köşeden çıkardı.

44. dakikada Saracchi'nin sol kanattan ortasına ceza sahasında topa dokunan Falcao, takımını öne geçiren golü kaydetti ve skor 1-0 oldu. İlk yarı Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

79. dakikada sağ kanattan Ramazan’ın ortasında ceza sahasında yükselen İlhan’ın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.  81. dakikada Onyekuru’nun pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Falcao’nun şutunda Doğan parmaklarıyla topa dokundu. Üst direkten oyun alanına dönen topu tamamlayan Onyekuru, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skor 2-0 oldu. 89. dakikada Feghouli’nin savunmanın arkasına gönderdiği topla kaleci Doğan ile karşı karşıya kalan Onyekuru, düzgün bir vuruşla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve skor 3-0 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Galatasaray’ın 3-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Haber:  Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak