KADIN KÜLTÜR MERKEZİ VE

KADIN KÜLTÜR MERKEZİ VE

KAPALI ÇOCUK PARKI HIZLA YÜKSELİYOR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nun seçim döneminde kadın ve çocuklara yönelik önemli bir proje olarak açıkladığı "Talas Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi" inşaatı hızla ilerliyor.
Temeli geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarı üzerindeki Osmanlı Evi karşısında bulunan alanda atılan merkezin inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Palancıoğlu, yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Palancıoğlu bodrum, giriş ve üst kattan oluşacak tesisin kadınlar için spor ve toplantı yapabilecekleri, çocuklar için ise eğlence ve eğitici faaliyetlerin yapılacağı mekan olacağını söyledi.
Başkan Palancıoğlu, gün içinde kısa süreli ev dışında işi olan kadınların gönül rahatlığıyla çocuklarına bu tesise emanet edeceklerine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Pilot olarak burada başladığımız bu merkezde, bodrum ve üstünde iki kat olacak. Özellikle kadınlarımızın işi olduğunda, hastane veya toplantı gibi diğer zamanlarında çocuklarını kısa süreliğine güven içinde bırakabileceği güzel bir tesis kazandırıyoruz. Ayrıca bodrum katında 250 metrekarelik büyük bir jimnastik salonu bulunacak. Giriş katında ise çeşitli toplantıların yapılabileceği salonlar yer alacak. Üst katı ise çocukların oyun alanlarının bulunduğu kısım olacak. Burada ayrıca çocuklara eğitici ve öğretici faaliyetler de düzenlenecek."
Başkan Palancıoğlu, yaklaşık 2 milyon TL´ye yapımı tamamlanacak olan tesisle ilgili "Şuanda burası Yenidoğan ve Bahçelievler mahallelerimize hitap edecek, ama daha sonra Mevlana Mahallesi ve diğer ihtiyaç duyulan bölgelere yapmayı planlıyoruz. Sabah 07.00´de açılıp gece 11.00´de kapanacak. Talas´a şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti