KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNE DESTEK

KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNE DESTEK

KURSİYER KADINLAR ÜRÜNLERİNİ SATMA İMKANI BULUYOR?

Osman Kavuncu caddesi, Otogar karşısında  faaliyet gösteren bir alışveriş  merkezi   Kaymek, Melmek  ve Kocasinan Akademi´de mesleki  eğitim görerek  iş hayatına girmeye çalışan  kadınlara  Avm  içerinde  ücretsiz stant açarak el emeği ? göz nuru  ürünlerini  satışa sunup aile bütçesine  katkı sağlamalarına ve kendi  iş yerlerini  açma konusunda  ilk adımı  atma imkanı sağlıyor?.

Osman Kavuncu caddesi, Otogar karşısında  faaliyet gösteren bir alışveriş  merkezi   Kaymek, Melmek  ve Kocasinan Akademi´de mesleki  eğitim görerek  iş hayatına girmeye çalışan  kadınlarımıza  destek olmak  ve girişimcilik yönlerini açığa çıkartarak ekonomik özgürlüklerini kazanmaları konusunda  destek veriyor?

Kursiyer kadınların  alış-veriş merkezi içinde  ücretsiz olarak stant açıp ürünlerini satmalarına imkan sağlayan  Avm yönetimi , onların  girişimcilik ruhunu geliştirmek  ve kendilerine olan güvenlerini kazanmalarında destek olmak amacıyla böyle bir uygulamaya  imza attı?  Söz konusu  uygulamanın amacı ve yol haritası  hakkında haber  ekibimize bilgi veren  Avm  Yetkilisi  amaçlarının tamamen kamu faydası olduğunun  altını  çizerek  şunları  kaydetti?

Öte yandan  el emeği- göz nuru eserleri  ve birbirinden  leziz  gıda ürünlerini  bölge sakinlerinin  beğenisine sunan kursiyer kadınlar  da uygulamadan duydukları memnuniyeti mikrofonumuz aracılığı ile  kamuoyuna  duyururken, ilimiz sakinlerini  stantlarını ziyaret  etmeye davet ettiler?

HABER: S.KARATOPRAK



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor