KABAKÇI’DAN GSB SPOR OKULLARI’NA DAVET

KABAKÇI’DAN GSB SPOR OKULLARI’NA DAVET

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI TESİSLERİMİZE BEKLİYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yaptığı açıklama ile tüm çocukları Gençlik Spor Bakanlığı Spor Okulları’na davet etti.

Gençlik Spor Bakanlığı Spor Okulları, ikinci dönem kayıtları tüm hızıyla devam ediyor. Spor Okulları kayıtları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binasında yapılıyor. İkinci dönemi için 40 bine yakın kayıt yapılması bekleniyor.

40 branşında üzerinde eğitim verdiklerini açıklayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yaptığı açıklama ile tüm çocukları Spor Okulları’na davet etti. Kabakcı, açıklamasında şöyle sürdürdü: “Gençlik spor il müdürlüğümüz olarak kayseri’ de gençlik spor okullarının bu dönemde başlamasıyla 40’ın üzerindeki branşta Kayseri’deki çocuklarımıza gençlerimize özellikle yüzme ile başlamak üzere imkanlarımızı sunmaya başladık. Başta söylediğim gibi 40’ın üzerindeki branş çeşitliliğini sağlayarak şehrimizdeki uzun süredir pandeminin de oluşturduğu dezavantajlı dönemi avantaja çevirecek. Ailelerimizin evlerimizde özellikle atıl ve hareketsiz kalan çocuklarımızı spora katmak adına büyük bir gayret içerisindeyiz. Tesislerimizi yeniledik tesis programlarımızı projelerimizi harekete geçirdik. Uzman antrenörlerimiz özellikle bu konu üzerinde çok yoğun çalışma içerisindeler. Hiçbir gencimizi herhangi bir alanda boş bir ortama bırakmamak adına başta tesislerimiz sporun tabana yayılma projesi spordaki devamlılık projesi olmak üzere tüm alanlarımızı gençlerimizle doldurarak branşla birlikte bundan sonraki performansa dayalı sporcu yetiştirmek içinde gençlik spor okulları adı altında çalışmalarımızı yıl boyuna dönüştürdük. Özellikle tesislerimizde hijyen maske mesafe ve kurallara riayet ederek eğitim veriyoruz. Nihai amacımız, buradaki kesintiyi akamete uğratmadan sporcu çocuklarımızı geleceğin teminatı olan gençlerimizi birçok branşla tanıştırtıp bu imkanları sunmak ve bunu da devamlı hale getirebilmek. Spor Okullarımıza yoğun bir katılım var. İnşallah hedefimiz ülke genelinde sıralamayı üst seviyelere çekerek önemli bir derece almak. Biz, 7’den 77’yi bıraktık, 3’ten 93 skalasını kategorize ediyoruz. İnşallah tüm gençlerimizi çocuklarımızı tesislerimize bekliyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Snowboard Türkiye Şampiyonu Kayseri oldu

BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2