KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
“KAMUOYUNUN ZİHNİNİ BULANDIRMAK DOĞRU VE ANLAMLI DEĞİL”
“MELİKGAZİ BELEDİYESİ OLARAK PANDEMİYİ FIRSATA ÇEVİRDİK”
2020 YILINDA TOPLAM 2 BİN 536 KG ELEKTRONİK ATIK VE 910 KG ATIK PİL TOPLANDI
7 NOKTADA GECE GÜNDÜZ KARLA MÜCADELE
PALANCIOĞLU, F. İMAMOĞLU DİYANET EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
360 DERECE PANORAMİK KAMERALARLA KAYSERİ VE ERCİYES CANLI İZLENEBİLİYOR
ALTUN ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
PALANCIOĞLU: FIRINLARDA EL YAPIMI EKMEKLER, YÖRESEL YEMEKLER YAPILIYOR
POLAT, 60 ADET TABLET HEDİYE ETTİKLERİNİ DUYURDU
Kuruluşunun 181’inci yılını kutlayan Jandarma Teşkilatı Vali Şehmus Günaydın’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Vali Günaydın ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm jandarma teşkilatımızın ‘Jandarma Günü’nü kutladı.
Jandarma Teşkilatının ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güveni için büyük bir fedakârlık ve üstün bir görev anlayışıyla görev yaptığını ifade eden Vali Günaydın, ilimizde de Jandarmamızın sorumluluk bölgesinde en son teknolojik cihazlarla 24 saat boyunca vatandaşlarımıza başarılı bir şekilde hizmet ettiğini söyledi.
Ziyarette İl Jandarma Komutanı Nadir Çelik de kendilerine gösterdiği desteklerden dolayı Vali Şehmus Günaydın’a teşekkür ederek, Jandarmanın Kayseri’de yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.