JANDARMA GENEL KOMUTANI ORG.ÇETİN’DEN YALÇIN’A ZİYARET

JANDARMA GENEL KOMUTANI ORG.ÇETİN’DEN YALÇIN’A ZİYARET

YALÇIN: TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin, Van’da birlikte görev yaptıkları Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Belediye girişinde başkan yardımcıları ve daire müdürleri tarafından karşılanan Org. Çetin, Başkan Yalçın ile ayaküstü sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Karşılamanın ardından makama geçen Org. Çetin, daha önce telefonla tebrik ettiği Başkan Mustafa Yalçın’a şimdi bizzat hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu dile getirdi. Ziyarette Jandarma Genel Komutanı Org. Çetin’e İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik de eşlik etti.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da Jandarma Genel Komutanı Org. Çetin’i belediyede ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade ederek, “Sayın komutanım Talas’a ve belediyemize hoş geldiniz. Sizleri burada görmekten büyük onur duyduk. Görev süreniz boyunca yaptığınız fedakârlıklar herkesin malumu. ‘Türkiye sizinle gurur duyuyor’ sözü sizin için az kalıyor. Sizinle Van’da görev yaparken tanıştık. Hem bizim hem de ülkenin üzerinde teröre karşı şemsiye olarak bize yön verdiniz, destek oldunuz. Bu da bizi için ayrı bir güzellik oldu.” diye konuştu.

KOMUTANDAN JANDARMA HEYKELİ

Ziyarette Başkan Yalçın tarafından Org. Çetin’e özel yapılmış bir tespih ve dolma kalem ile cam sanatından icra edilmiş Selçuklu yıldızı bir tablo hediye edildi. Başkan Yalçın Org. Çetin’e ayrıca Geçmiş Zaman Yansımaları Talas albümü ile Yaman Dede kitabı hediye etti.

Jandarma Genel Komutanı Org. Çetin ise Başkan Yalçın’a bir jandarma heykeli ile mukabele etti. “Jandarma halkın yanında” diyen Org. Çetin, hayatın her aşamasında insanların huzur ve refahı için gayret sarf ettiklerini ifade etti.

ŞEREF DEFTERİNİ YAZDI

Öte yandan Org. Çetin, Başkanlık girişinde şeref defterini de yazdı. Başkan Yalçın’ın başarılı çalışmalarına dikkat çeken Org. Çetin, şu satırlara yer verdi: “Kayseri Talas Belediye Başkanı ve değerli çalışanlarını ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Saygı ve hürmetlerimi sunarım.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"