İYİ PARTİ KOCASİNAN’DA IŞIKLI DÖNEM BAŞLADI

İYİ PARTİ KOCASİNAN’DA IŞIKLI DÖNEM BAŞLADI

IŞIK: KOCASİNAN’DA İYİLİK RÜZGÂRLARI ESMEYE DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongrede İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı’na seçilen Mustafa Işık İl Başkanı Süleyman Bozkurt’un da iştirak ettiği devir teslim töreni ile görevi eski başkan Yurdaer Şahin’den devraldı. Işık törende yaptığı değerlendirmede “Planlayarak iyi şeyler yapacağız. Her şey iyi olacak, Kocasinan’da iyilik rüzgârları esmeye devam edecek” ifadesini kullandı.

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, Kocasinan eski ilçe başkanı Yurdaer Şahin ve partililer katıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt “3 adayımızın yarıştığı kongrede Mustafa Işık başkanımız ilçe başkanı olarak kongrede seçildi. Öncelikle kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine bu görevin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Siyaset adına, memleketimiz adına, İYİ Parti adına hayırlı işler yapmalarını canı gönülden temenni ediyorum. Kocasinan kongresi birçok açıdan önem arz etti. Şöyle ki 3 adayın yarıştığı demokrasi açısından güzellikti. Adaylarımızın hem kongresi öncesi hem kongre anında ve sonrasında parti ahlaki, disiplinini çiğnemeden parti hassasiyetleri takdire şayandı. Bizim de hem siyasete hem de parti içi demokrasi anlamında partimize getirmek istediğimiz kazanımdı. Bunu hem değerli basınımızın hem de değerli delegelerimizin, partililerimizin dikkate almasını istiyorum. Bu vesileyle partimize emeği geçenlere, Kocasinan teşkilatına emeği geçenlere ve tekrardan emek vereceklere hayırlı olsun diyorum. “şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kocasinan Eski İlçe Başkanı Yurdaer Şahin’de “Beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarla oldukça demokratik bir ortamda kongreye gittik. Şenlik havasında, kardeşçe kongre sürecini tamamladık. Kongre delegelerimizin takdiri ile Sayın Mustafa Işık başkanım yeni ilçe başkanı oldu. Kendisini huzurlarınızda tebrik ediyorum. Allah yolunu açık etsin, başarılarının devamını bekliyoruz. Biz de eski ilçe başkanı olarak maddi ve manevi kendisine her türlü destek vermeye söz verdim. Çünkü bu dava hepimizin davası. Biz de bölünmek, ayrışmak, parçalanmak yok. Birlik ve beraberlik var. Rekabet her zaman kaliteyi getirir. Kongre süreçleri partimize ciddi bir hareket ve dinamiklik getirdi. Partideki tüm delegelere partili arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.“ ifadesini kullandı.

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık ise “Sağlıklı bir seçim yaptık. Delegelerimizin tercihi böyle oldu. Bu dönem içerisinde sayın il başkanımızın duruşundan da ziyadesiyle memnunum. Kocasinan boyutunda hep yapıcı oldu, kendilerine teşekkür ediyorum. Bu görev teslimleri bizim partimizde bundan sonra hep devam edecek. Her işimiz dakik olacak, söylediğimiz saatte olacak. Yapamadığımız şeyi söylemeyeceğiz, planlayarak iyi şeyler yapacağız. Her şey iyi olacak, Kocasinan’da iyilik rüzgârları esmeye devam edecek.“ dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı