İYİ PARTİ İL BAŞKANI ATAMAN, AKŞENER ZİYARETİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ATAMAN, AKŞENER ZİYARETİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

“HER FIRSATTA MİLLETİMİZİN AYAĞINA GİDİYORUZ”

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı makamında ziyaret edip 21 Ekim – Çarşamba günü ilimize gelecek olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti ile ilgili bilgiler paylaştı. İl Başkanı Ataman, "Biliyorsunuz son kongremizde 'millet bizi çağırıyor' dedik ve her fırsatta milletimizin ayağına gittik. Sayın Akşener de il il, ilçe ilçe gezerek vatandaşımızın sorunlarını dinliyor." değerlendirmesinde bulundu.

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı makamında ziyaret etti. Konuklarını kapıda karşılayan Cemiyet Başkanı Altınkaya ziyarette yaptığı değerlendirmede devletle, milletle problemi olmayan tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunun altını çizip, gazetecilik mesleğinin zor şartlar altında icra edildiğini, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde de çok sayıda gazetecinin bu virüse yakalandığını hatırlatarak “Covid-19 salgını nedeniyle dünyada 350'nin üzerinde meslektaşımız hayatını kaybetti” ifadesini kullandı.

İYİ Parti İl Başkanı Ataman ‘da sözlerine önceki gün hayatını kaybeden gazeteci yazar Bekir Coşkun'u anarak başladı ve 21 Ekim Çarşamba günü ilimizi ziyaret edecek olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programı hakkında bilgiler paylaşarak "Biliyorsunuz son kongremizde 'millet bizi çağırıyor' dedik ve her fırsatta milletimizin ayağına gittik. Sayın Akşener de il il, ilçe ilçe gezerek vatandaşımızın sorunlarını dinliyor. Genel Başkanımız Meral Akşener, Kayseri'deki ziyaretlerinde diğer illerde olduğu gibi esnafları ziyaret edecek ve onların sıkıntıların dinleyecek. Burada aldığı bilgilerle vatandaşımızın, esnafın sorununu meclis gündemine taşıyacak. Ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde teşkilat toplantısının ardından genel başkan Kayseri'den ayrılacak." Şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı