İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI SOYLU’DAN TALAS İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI SOYLU’DAN TALAS İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Soylu: “İYİ Parti partileşme noktasında emin ve ağır adımlarla ilerliyor.”

İYİ Parti İl Başkan adayı Metin Soylu Pazar günü yapılacak il başkanlığı seçimleri öncesi Talas ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada konuşan başkan adayı Metin Soylu İYİ Parti’nin partileşme noktasında emin ve ağır adamlarla ilerlediğine dikkat çekerken il ve ilçe teşkilatlarının yoğun ısrarı sonunda il başkanlığı için yola çıktıklarını ifade etti.

12 Temmuz Pazar günü yapılacak İYİ Parti İl Başkanlığı seçimleri öncesi İl başkan adayı Metin Soylu ve Kocasinan İlçe Başkanı Metin Işık, Talas İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Partililerin de katıldığı ziyarette konuşan İYİ Parti Talas İlçe Başkanı Faik Demir; ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken şunları kaydetti.“Malum bir kongre dönemine girdik. Önümüzdeki Pazar günü il başkanlığı seçimimiz var. İki tane de değerli aday arkadaşımız var. İkisine de ben şimdiden başarılar diliyorum. Çok zorluklarla geçirilmiş üç yılımızda iki tane seçim atlattık. Hepimizde elimizden gelenleri yaptık. Şu aşamada da demokrasinin gereği başkan adayımız Metin Bey aday oldu ve burayı ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum ve Pazar günü yapılacak seçimlerde başarılar diliyorum. “ .

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık ise konuşmasında başkan adayı Metin Soylu’nun partiyi iyi noktalara getireceğini dile getirerek  “Partilileşme dönemini bu kongrelerle tamamlayacağız inşallah. Faaliyetlerimiz gayet demokratik zeminde devam ediyor. Kocasinan kongresini takip edenler gördüler iyi şeyler oluyor. Giden başkan gelen başkanı tebrik ediyor. Bundan sonrasında il kongremizde de aynısının olacağını düşünüyoruz. İki adayımız var ikisine de başarılar diliyoruz. Ben şahsen iki adayımız yarışıyor, ilçeler yarışmıyor ama Metin abimin bu işi iyi noktalara götüreceğini düşünüyorum ve başarılar diliyorum. “ifadesini kullandı.

İYİ Parti İl Başkan adayı Metin Soylu ise seçimler sonrasında kazananın İYİ Parti olacağının altını çizerek “İYİ Parti partileşme noktasında emin ve ağır adımlarla ilerliyor. Bu parti çok zor şartlarda ve çok mücadele ederek kurduk. Onun için partimiz şu an kamuoyu yoklamalarında %15, kararsızlarda eklenirse %20 civarında gelmiş durumda. Artık merkez sağda İYİ Parti’nin olduğu görülmektedir ve son yapılan seçimlerden dolayı alınan neticelerde  11 tane büyükşehirin Millet İttifakına geçmesiyle kurulması ne kadar elzem olduğu görüldü. Kayseri özelinde de bir tane milletvekili sayımızı üçe-beşe çıkarmak istiyoruz. İlçe belediye başkanlıklarımızda da başarılar elde etmek istiyoruz. Epeyce bir arkadaşımızın ısrarıyla il başkanlığına aday oldum. Seçimler sonrasında kazanan İYİ Parti olacaktır. “ değerlendirmesinde bulundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı