İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DURSUN ATAŞ,

?SÖZ VERİP DE TUTMAYANLARDAN OLMAYACAĞIZ?

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, Ramazan Bayramı´nda ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlarla bayramlaştıklarını söyledi. İlçelerde coşkuyla karşılandıklarını kaydeden Ataş, ?Hepsine teşekkür ediyorum. Seçildiğimde vatandaşlarımızın iyi olması için çalışacağım. Onların sesi olacağım. Bir söz verdiysek, o sözü yerine getirmek için mücadele vereceğiz. Biz asla aldatan olmayacağız? dedi.

İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş ayrıca, ?Bizim seçim ilanlarımız indiriliyor. Ne yazık ki seçim adaleti yok. Her tarafta onların ilanları var? diyen Ataş, ?Şimdi ilanlarında ?yaparsak biz yaparız´ deniyor. Şimdi milletimiz 24 Haziran´da sandık başında sormalıdır; 16 yıldır neden yapmadınız? Elinizden tutan mı vardı? Her şeyi yapacak gücü bu millet size verdi, ama yapamadınız. Artık yeter, bu millet size güvenmiyor ve değişsin diyor? diye konuştu. 

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Milletvekili adayları Ramazan Bayramı süresince kent merkezi ve ilçelerde vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde vatandaşlarla bayramlaşan İYİ Parti Milletvekili adayları, aynı zamanda partilerinin projelerini de vatandaşlara anlattı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş,  bayramda vatandaşlarla bir araya gelip, sohbetler ettiklerini belirterek, gösterilen yoğun ilgiden dolayı da teşekkür etti. İlçe ziyaretlerinde vatandaşların kendilerini coşkuyla karşıladıklarını kaydeden Ataş, ?Bizim bol para harcanan, yemekli, şatafatlı, süslü ama ruhu olmayan toplantılarımız yok. Bizim Anadolu kokan, coşkulu buluşmalarımız, bir araya gelişlerimiz var.   Bizim buluşmalarımız da heyecan var, samimiyet var. Bayramda da bu yönde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Köy meydanında, tarlada, yolda, iş yerinde, evinde vatandaşlarımızı ziyaret ettik, bayramlaştık. Çok güzel karşıladılar bizleri. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah seçildiğimizde onlar için çalışacağız. Onların sesi olacağız. Söz verip de tutmayanlardan olmayacağız. Bir söz verdiysek, o sözü yerine getirmek için mücadele vereceğiz. Çünkü kültürümüzde söz önemlidir. Verilen sözler tutulmalıdır. Söz namustur. Bu nedenle biz asla aldatan olmayacağız. Halkımızla her zaman bir arada olacağız. Bize ulaşmak için engeller olmayacak. Seçilince de numaramız, adresimiz aynı olacak? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı