İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

?TARIM BİTTİ, ÇİFTÇİYE TRAKTÖR SATAMIYORUZ?

Traktörcüler ve Nakliyeciler Sitesi´ndeki esnafı tek tek ziyaret eden İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, traktörcüler sitesinden yükselen ?Tarım bitti, çiftçiye traktör satamıyoruz, herkes boğazına kadar borçlu? sesleriyle irkildi. Anbar Mahallesi´ndeki iş yerlerini İlçe Başkanı Yurder Şahin, meclis üyesi adayı Kazım Yücel ile birlikte gezen Özvarinli, esnaf ve vatandaşlarla tokalaşarak sohbet etti, sorunlarını paylaştı, dertlerini dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Ziyaret esnasında semtte bir traktör satış ofisinin önünden ?Tarım bitti, çiftçiye traktör satamıyoruz, tezgâhta duruyor, herkes boğazına kadar borçlu? yükselen sese kulak veren Özvarinli, bu esnafın yanına giderken, yolda gördüğü vatandaşlarla selamlaştı ve samimi sohbeti ise renkli görüntüler oluşturdu. Traktör Bayi´nin derdini dinleyen İlçe Başkanı Yurder Şahin, Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli ve meclis üyesi adayı Kazım Yücel üçlüsü ardından, Bayi´nin ?tezgâhında, bir çiftçinin gelip kendisini satın almasını bekleyen 165´lik Massey-Ferguson´ markalı Traktörü´ne binerek fotoğraf çektirdiler.

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,Anbar´daki iş yerlerine ziyaretlerde bulundu.Vatandaşlarla tokalaşarak onlarla sohbet eden Özvarinli,seçimlerde destek sözü istedi.Esnafları tek tek ziyaret eden Özvarinli,vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.Samimi tavırlarıyla esnafların dikkatini çeken Özvarinli,vatandaşların gönlünü kazandı.Ziyaretlerine İYİ Parti İlçe Merkezi´nden başlayan Başkan adayı Özvarinli,burada partililerle görüştükten sonra çalışmalarında başarılar dilendi.Onlarla yaptığı sıcak sohbeti de ihmal etmeyen Özvarinli,buradan Anbar mahallesine geçerek Traktörcüler ve  Nakliyeciler semtine girdi.

Özvarinli, sokakta gezdiği esnada yanı başında bir traktör satış Ofisi´nden yükselen ?Tarım bitti, çiftçiye traktör satamıyoruz, tezgâhta duruyor, herkes boğazına kadar borçlu ?sese kulak verdi. Daveti üzerine esnafın iş yerine geçen başkan adayı Özvarinli,İlçe Başkanı Şahin,Meclis Üyesi adayı Yücel hızlı adımlarla içeriye girdi. Burada İş yeri sahibi ve çalışanlarla tokalaşan İYİ Partililer, esnafın?Tarım bitti, çiftçiye traktör satamıyoruz, herkes boğazına kadar borçlu.? demesi üzerine Başkan adayı Özvarinli´de,?tarımı da bitirdiler, çiftçiyi de, alanda yok satanda, üretende yok? demesi haklısınız demelere neden oldu. Traktörcüler sitesinde, satışların bitmeye yüz tutması ve çiftçinin artık uğramaması nedeniyle satışların durduğunu uzun uzun dinleyen Özvarinli, iş yeri sahibinden satış hakkında bilgi aldı. Traktöre de binen Özvarinli, esnafa hayırlı satışlar olur İnşallah diyerek ayrıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı