İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ,

?VATANDAŞ SANDIKTA İKTİDARA DERS VERMİŞTİR?

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Tüm Türkiye´de olduğu gibi Kayseri´de de adaletsiz bir seçim sürecinin yaşandığını kaydeden Ataş, ?Karşımızda devletin tüm imkanlarını kullanan iktidar partisi adayları vardı. Biz de elimizden geldiğinde vatandaşımızla bir araya gelip, sorunları dinledik, projelerimizi anlattık. Sonuçta vatandaşın takdiri neyse, herkes saygı duymalıdır. Bunun yanında seçim sonuçları vatandaşın iktidara ders verdiği gerçeğini de gözler önüne sermiştir. Bu çerçevede kazanan tüm adaylara da başarılar diliyorum ve hizmet noktasında her zaman yanlarındayım? dedi.

Yerel seçimlerde İYİ Parti´den Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Milletvekili Dursun Ataş, 31 Mart mahalli idareler seçim sonuçlarını değerlendirdi. Öncelikle seçimin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunan Ataş, şunları söyledi, ?Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığımızın açıklandığı 5 Şubat tarihi itibariyle 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimleri için, Kayseri merkez ve bağlı tüm ilçelerimizde çalışmalarımızı yürüttük. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dertleştik, sorunları dile getirdik ve çözüm önerilerimizi anlattık. Sonuçta vatandaş iradesini sandığa yansıttı ve sonuçlar ortaya çıktı. Öncelikle seçim çalışmalarında bizlerle beraber yoğun bir şekilde emek harcayan İYİ Parti ve CHP il ve ilçe başkanlarına ve teşkilatlarına, gece gündüz demeden seçim sahalarında gönüllü olarak çalışıp bizleri destekleyen tüm kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Seçim süresince ve sandıklarda bizleri destekleyen hemşerilerimize de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Her kesimin ve herkesin Belediye Başkanı olmak için çıktığımız bu zorlu yolda, Kayserili hemşerilerimiz demokratik bir olgunluk içinde tercihlerini yapmış ve neticesinde süreci tamamlamış bulunmaktayız. Halkımızın sağduyusu ve emniyet mensuplarımızın üstün gayretleri sayesinde olumsuz bir hadise de yaşanmamıştır. Millet İttifakı olarak Kayseri genelinde oylarımızı önemli bir oranda arttırmış bulunmaktayız. Türkiye genelinde de Millet ittifakı başarısını adaletsiz seçim ortamına rağmen ortaya koymuştur. Çünkü karşımızda devletin tüm imkanlarını kullanan iktidar cephesi vardı. Ancak vatandaşımız bütün karalama kampanyalarına, asılsız iddia ve haberlere aldırmadan özgürce demokratik tepkisini ortaya koymuş ve iktidara ders vermiştir. İnşallah bu dersi alması gerekenler de hatalarından ders çıkarmışlardır.?

?SEÇİLEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM, VATANDAŞA HİZMET İÇİN YANLARINDAYIM?

İncesu´da, seçimi önde tamamlayan İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa İlmek´i de tebrik eden Ataş, ayrıca seçilen tüm belediye başkanlarına da görevlerinde başarı diledi. Ataş, ?Seçim sonuçlarının Kayseri´mize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Memduh Büyükkılıç ve diğer 16 ilçe belediye başkanlarını samimiyetle tebrik ederim. Kayseri Milletvekili Dursun Ataş olarak seçilen belediye başkanlarımızın yanı sıra meclis üyelerimize ve muhtarlarımızı da tebrik ediyorum. Kayserimiz için Türkiyemiz için her zaman hizmet noktasında yanlarında olacağımızı da belirtiyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı