İYİ PARTİ İL BAŞKANI SÜLEYMAN BOZKURT,

İYİ PARTİ İL BAŞKANI SÜLEYMAN BOZKURT,

?PINARBAŞI´NDA EN İDDİALI ADAY BİZİM OLACAK?

Oluşturduğu Yönetim Kurulu listesi Genel Merkez tarafından onaylanan İyi Parti´nin henüz çiçeği burnunda İl Başkanı İl Başkanı Süleyman Bozkurt haber ekibimize yerel seçimlere yönelik yaptığı değerlendirmede ?Yerel seçimlerde ilçelerin sorunlarını çözebilen ve bu sorunları çözüm önerisi getiren kişiler ve bu kişiler oluşturduğu gurupları sahaya sürmeyi hedefliyoruz. Belediye başkan adaylarımızı belirlerken uygulayacağımız yönetimin omurgasını bu oluşturacak.? İfadesini kullanırken Pınarbaşı ilçesinde en iddialı adayı kendilerinin çıkaracağı kaydetti?

Onaylanan İyi Parti´nin henüz çiçeği burnunda İl Başkanı İl Başkanı Süleyman Bozkurt haber ekibimize yerel seçimlere yönelik yaptığı değerlendirmede ?Yerel seçimlerde ilçelerin sorunlarını çözebilen ve bu sorunları çözüm önerisi getiren kişiler ve bu kişiler oluşturduğu gurupları sahaya sürmeyi hedefliyoruz. Belediye başkan adaylarımızı belirlerken uygulayacağımız yönetimin omurgasını bu oluşturacak.? Dedi ve ekledi? ?İl teşkilatı yönetim kurulu genel merkezimiz de onaylandı bunu da kamuoyuna sunduk arz ettik. Bizim yeniden yapılandırma adı altında genel merkezimizce hayata geçirilen bir uygulamamız vardı. Bu uygulama kapsamında yurt genelinde il yönetimleri istifalarını veriyordu. Yerel yönetimlerde aday olması muhtemel arkadaşlarımız yeni liste de yer almıyorlardı. Ve yine partimize gönül vermiş yeni arkadaşları da yönetime alma gibi bir tasarrufumuz olacaktı. Biz bu kriterleri Kayseri´de hayata geçirdik. Bizimle birlikte diğer illerde genel merkezin talimatına, bu önerisine uydular. En ufak bir şekilde bunu yanlış anlamadılar. Yeniden yapılanma olduğunu kavradılar. Kayseri için yeni il başkanımız ve il yönetimimiz belirlendi. Akabinde Genel Başkanımız bizi görevlendirdi. Bizde yönetim kurulunu oluşturduk, bu süreçte eski yöneticilerimizden isimler aldık, yeni arkadaşlarımızı yine yönetime dahil ettik. Benim aldığım tepkiler çok olumlu. Bizim hedefimiz kazanmak ama kazanmak isteyeninde hak etmesi lazım. İyi Parti şöyle bir anlayış içerisinde yerel seçimlere hazırlanıyor. Yerel seçimlerde ilçelerin sorunlarını çözebilen ve bu sorunları çözüm önerisi getiren kişiler ve bu kişiler oluşturduğu gurupları sahaya sürmeyi hedefliyoruz. Belediye başkan adaylarımızı belirlerken uygulayacağımız yönetimin omurgasını bu yöntem oluşturacak. Ve tespit edeceğimiz adayların isimlerini sizlerle ve kamuoyu ile paylaştığımız zaman görülecek ki tıpkı yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu listesinde ki olduğu gibi gerçekten bu ilçenin bu beldenin şehrin belediye başkanı olmayı hak ediyor denilen kişiler listelerde yer alacak??

İyi Parti İl Başkanı Bozkurt sözlerinin sonunda Pınarbaşı ilçesinde seçimin çok çetin geçeceği öngörüsünde bulunup en iddialı adayı kendilerinin çıkaracağını vurgulayarak şöyle konuştu? ?Pınarbaşı ilçesinde seçim çok çetin geçecek o gözüküyor. Yani iddialı adaylar çıkarmaya çalışıyor partiler. Bu Pınarbaşı ilçesi adına sevindirici bir durum. Yani bir ilçenin tarihi kültürel sebepten dolayı önemsenmesi o ilçe halkını memnun eder. Bizi de memnun eder. O anlamda seçim yarışı çetin ve güzel geçeceğe benziyor? Yarış kaliteli olacak ama şunu da görmek lazım orada en iddialı aday da bizim adayımız olacak.?

Haber: Ceyhun Üsten



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı