İYİ PARTİ

İYİ PARTİ

MEYDANLARA İNDİ?

İyi Parti  Genel Merkezi´nin  ?Televizyonlar  bize karatma uyguluyor? iddiası  ile yurt genelinde  başlattığı   protesto eylemi kapsamında "Medya Hükümetinse, Meydanlar İyilerindir" sloganı ile Cumhuriyet  Meydanı´nda  bir  basın açıklaması  gerçekleştiren  İyİ Parti  Kayseri  İl Başkanı  Hüseyin Tekin ?Bugün burada Türk Milletinin sesini duyurmak istemeyenlere karşı bir yürüyüş başlattık. Biz, Cumhuriyet Rejiminin Türk Milletine tanıdığı haklara ve özgürlüğümüze sahip çıkacağız...?değerlendirmesinde  bulundu?

İyi Parti İl Başkanı Hüseyin Tekin  ve teşkilat mensupları  Genel Merkezin medyanın özellikle de televizyon kanallarının  faaliyetlerine  ilgisi kaldıkları iddiası ile  yurt  genelinde başlattığı  protesto eylemleri kapsamında  basın açıklaması yapmak üzere  Cumhuriyet  Meydanı´nda  bir araya gelerek  tepkilerini  dile getirdiler?.

" Medya Hükümetinse, Meydanlar İyilerindir" sloganı ile medyanın  taraflı habercilik yürüttüğünü iddia eden İyi Partililer  adına  konuşan İl Başkanı  Hüseyin Tekin  gerçekleştirdiği basın açıklamasında ?İYİ Parti´ye karartma uygulayan Televizyon kanallarına karşı başlattığımız haklı mücadele kapsamında bugün Tüm Türkiye´de İyilik hareketinin cesur insanlarıyla meydanlardaydık...  ?Medya Hükümetinse, Meydanlar İyilerindir´ sloganı ile çıktığımız yolda, mücadelemizi adalet yerini bulana dek devam ettireceğiz...  Biz, Cumhuriyet Rejiminin Türk Milletine tanıdığı haklara ve özgürlüğümüze sahip çıkacağız?  Sizler engel olmaya çalıştıkça, bizler çığ gibi büyümeye devam edeceğiz? değerlendirmesinde  bulundu?

İl Başkanı  Tekin sözlerinin  sonunda  İyi Parti  Genel Kurulu sonrası  Kayseri İl Teşkilatı´ndan Genel İdare Kurulu ve Yüksek  İstiare Kurulu´na seçilen  isimleri kamuoyuna tanıtarak sözlerini noktalarken, ellerinde 1. Olağan  Genel Kurul´dan  karelerin yer aldığı  fotoğraflar taşıyan partililer sessizce  dağıldılar?

HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı