İTTİFAK KURMAYLARI

İTTİFAK  KURMAYLARI

MURSİ'YE VERİLEN ‘İDAM' KARARINI KINADILAR

Mısır'ın halk tarafından  seçilmiş Devlet  Başkanı Muhammed Mursi ve İhvan üyelerine yönelik olarak  verilen idam kararını protesto etmek amacı  ile  protesto  eylemi gerçekleştirmek  üzere  Saadet Partisi İl başkanlığının önderliğinde  Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen  Saadet Partisi ve Büyük Birlik  Partisi üyesi  yaşananları lanetleyerek  Mısır hükümetine  kararın geri alınması çağrısında bulundular… Protestocu gruba Demokrat Parti İl Başkanıda destek verdi…

Saadet Partisi'nin önderliğinde   Muhammed Mursi için verilen idam kararını protesto etmek amaçlı düzenlenen basın açıklamasına BBP il Başkanı Yaşar Bekir Soğman ve Demokrat Parti il başkanı İsmet Özbakkal da destek verdi.  Saadet Partisi il Başkanı Mahmut Arıkan, burada yapmış olduğu açıklamada Bugün burada Mursi'ye verilen idam kararını protesto etmek için bir araya geldik.  Bütün siyasi parti il başkanılarını davet etmemize rağmen sadece BBP ve Demokrat parti  il başkanları iştirak ederek  destek verdiler. MHP il başkanı programlarının olduğunu gerekçe göstererek katılmadılar. Diğer partiler ise davetimize cevaben  bize dönüş dahi  yapmadılar. Meydanlarda nağralar atmak kolay, zor olan bugün burada olmaktı. Bütün siyasi partiler omuz omuza verip mazlum müslüman bir liderin idam cezasına omuz omuza karşı koymaktı ama olmadı. Demek ki Kayseri'miz de bir takım şeylerin oturması biçin biraz daha zaman gerekiyor. Arıkan mazlum müslüman coğraflasında dökülen kanın durması için bütün gücümüzle çaba göstereceğiz . Ümmet coğrafyasında uzunca  zamandır devam eden zalim diktatörlüklere karşı müslümanlar büyük bedeller ödeyerek mücadelesine devam ediyorlar onlarca yıldır özellikle müslümanların üzerine çullanmış olan bu zalimler müstekbir güçlerin açıktan yada örtülü destekleriyle ayakta kalmaya devam ediyorlar insanların üzerinde her türlü baskı araçları kullanılarak oluşturulan korku duvarları ile iktidarlarını ayakta tutmaya çalışıyorlar”.değerlendirmesinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi il Başkanı Yaşar Bekir Soğman'da Mursi ve mazlumlara sahip çıkmak için bugün buradayız, mursiye ve mısır halkına karşı verilen haksız hukuksuz kararları şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.     



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı