İSTİHDAMA MELİKGAZİ KATKISI

İSTİHDAMA MELİKGAZİ KATKISI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ile İş-Kur ile ortak gerçekleştirilen çalışma ile belediyede 40 kişinin geçici olarak istidam edildiğini söyledi


Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ile İş-Kur ile ortak gerçekleştirilen çalışma ile belediyede 40 kişinin geçici olarak istidam edildiğini söyledi.
TYP Kapsamında TYP yani Toplum Yararına Program kapsamında İş-Kur ile yapılan anlaşma gereği 40 kişiye belediyeden iş verildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ? Belediyelerin kuruluş amaçlarından biride sosyal belediyecilik ilkesidir. Toplumda birlik ve beraberliği, barış ve huzurun sağlanması, toplumda sosyal dengenin oluşturulması amacı ile belediyelere yasa tarafından yetki verilmiştir. Bu amaç İş-Kur ile ortak çalışma gerçekleştirerek istihdama katkı sağlıyoruz. 9 ay süre ile 40 işçi belediyemizde istihdam edilecektir. Bu 40 işçinin 15´i park ve bahçeler Müdürlüğünde, 15´i Temizlik İşleri Müdürlüğünde, 10 kişi ise çevre koruma kontrol müdürlüğü emrinde görevlendirilmiştir. İstihdam alanı belediye olmaktadır. Ancak bu işçilerin maaşları İş-Kur tarafından verilmektedir. Bu proje her yıl uygulanmakta olup, belediyemiz bir nebze de olsa istihdama katkı sağlamaktadır? dedi.
İstihdama Belediye Katkısı
İş-Kur ile her yıl gerçekleştiren bu çalışmanın son derece faydası olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye de istihdam edilen bu çalışanların şehrin hizmetine fayda sağladıklarını sözlerine ekledi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor