?İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLERİ YAPTIK?

?İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLERİ YAPTIK?

ORTAKÖYLÜOĞLU, YENİ TRANSFERLERE İLİŞKİN KONUŞTU

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´un Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, ara transfer döneminde kadrolarına kattıkları 4 futbolcunun takıma doğrudan katkı sağlayabilecek kalitede olduğunu söyledi.
Devre arası transfer sezonunun sonunda atağa kalkan ve takıma 4 yeni oyuncu kazandıran Kayserispor yönetimi, transfer edilen futbolcuların takıma doğrudan katkı yapabileceğine inanıyor.
Yeni transferlere ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulüp Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu şöyle dedi:
?Ara transfer dönemindeki amacımız ikinci yarıya daha güçlü ve daha alternatifli bir kadroyla girmekti. Titizlikle bir çalışma yürütüldü. Bu çalışmalarda kulübümüzün menfaatleri hep ön planda tutuldu. Takımımızın eksiklerini bilerek hareket ettik. Çalışmalarımız teknik direktörümüzle istişareli bir şekilde yapıldı. Yaptığımız transferlerin takımımıza doğrudan katkı sağlayabilecek kaliteli oyuncular olduğunu düşünüyoruz. İhtiyacımız olan bölgelerde takımımıza katkı sağlayabilecek kaliteli oyuncular transfer ettik. İnşallah transfer hayırlı olur ve futbolcular takımımıza katkı verir.?
Ortaköylüoğlu, iyi bir takıma sahip olduklarını vurgulayarak, taraftar desteğiyle ligde başarılı sonuçlar alacaklarına inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi.
Öte yandan sarı-kırmızılı ekip, yaptığı antrenman ile hafta sonu sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana yeni transferler, Ali Ahamada, Adnane, Alves De Oliviera ile sakatlığı geçen Cem Can´da katıldı. MR çekimi yapılan Furkan Özçal tedbir amacıyla antrenmana çıkmadı. Isınma ile başlayan antrenman dar alanda pas oyunu ve taktik oyun ile sona erdi. (SPOR SERVİSİ)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’