İŞTE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

İŞTE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Cumhurbaşkanımızdan oksijen cihazı talebinde bulunan Fatma Teyze´nin isteğini Başkan Mustafa Çelik yerine getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın mitingine katılan ve oksijen cihazı talebinde bulunan Fatma Kocaaslan´ın isteğini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yerine getirdi. Fatma Kocaaslan, Başkan Çelik´i ziyaret ederek Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti.

Nefes alma güçlüğü nedeniyle cihaz olmadan evden dışarı çıkamadığını ifade eden Fatma Kocaaslan, Başkan Mustafa Çelik´i ziyaretinde cihaz sayesinde eve bağlanmaktan kurtulduğunu ve alınan cihazla her yere rahatlıkla gidebildiğini belirtti.

?DUALARINIZ BİZE YETER?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fatma Kocaaslan´ın mutluluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Fatma Teyze, Sayın Cumhurbaşkanımızdan böyle bir cihaz isteyince, O da bize işaret etti. Emriniz olur dedik. Arkadaşlarımız incelediler ve en iyi cihazı aldılar. Sizlerin memnun olması ve şu yaptığınız dualar bize yetiyor? dedi.

?İNSANA YATIRIM ÖNCELİĞİMİZ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ayrıca YADES (Yaşlılara Destek Projesi) kapsamında Ali Çolakoğlu ile de görüştü. YADES projesinden söz eden Çelik, ?Yol yapıyoruz, ulaşımı sağlıyoruz, kentsel dönüşümü gerçekleştiriyoruz, imar çalışmaları yapıyoruz; ama önceliğimiz insana yatırım. Cumhurbaşkanımızın söylediği gönül belediyeciliği bu. Evlerinde hizmet ettiğimiz yaşlılarımızın sayısı 570´i geçti. Bu hizmetlerle yaşlılarımızın gönlünü alıyoruz. Onlar da ?Allah razı olsun´ diye dua ediyor. Sizlerden gelen duanın bereketi, enerjisi şehrimizi bu hale getiriyor? diye konuştu.

Evinde bakım hizmeti alan Ali Çolakoğlu da, verilen hizmetten çok memnun olduğunu belirterek, ?Dualarımız size yeter. Bu hizmetle dünyaların duasını alıyorsunuz. En zor zamanımızda yanımızda oluyorsunuz. Bizim için zor işleri sırtımızdan aldınız? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da