İSRAİL SALDIRLARI LANETLENDİ...

İSRAİL SALDIRLARI LANETLENDİ...

?FİLİSTİN YALNIZ DEĞİLDİR?

Kayseri-Filistin Kardeşlik Platformunca tertiplenen; İsrail ve Amerika´nın Filistin´de uyguladıkları soykırımın protesto edildiği mitingde bir araya gelen Kayserililer ortaya konulan vahşeti lanetlediler? Mitinge iştirak ederek protestocuların sesi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik zalimin karşısında asla sessiz kalmayacaklarını vurgulayarak ?Filistin yalnız değildir? diye haykırdı?

Kayseri-Filistin Kardeşlik Platformunca Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen İsrail ve Amerika´nın Filistin´de uyguladıkları soykırımın protesto edildiği mitingde bir Filistin için bir araya gelen Kayserililere ilk olarak hitap eden Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu Başkanı Ahmet Taş oldu? Taş Siyonist İsrail hükümetinin Filsitin halkına yönelik yıllardır uyguladığı vahşeti lanetlediklerini belirterek,?Filistinli din kardeşlerimizin yanındayız. Şehitlerimize Allah´ta rahmet diliyoruz ? ifadesini kullandı?

Daha sonra kürsüye gelen ve Filistin´in sahipsiz olmadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´de ?Müslümanların ve tüm insanlığın kanaat, şükür, paylaşma gibi güzel hasletleri yücelten; rahmet, mağfiret ve kurtuluşa ermemize vesile olacak olan Ramazan ayını karşılamaya hazırlandığı şu günlerde ne yazık ki, İslam alemi yine büyük bir acı yaşıyor. Hiçbir kutsalı olmayanlar, bizden sonrası tufan anlayışıyla Allah´ın verdiği canı devlet terörü ile alanlar yine sahnedeler. Bu alçaklığa izin vermeyeceğiz. Kudüs sahipsiz değildir. Gazze Sahipsiz değildir. Filistin sahipsiz değildir. Müslümanlar da sessiz değildir? değerlendirmesinde bulundu?.

Başkan Çelik´in ardından Ak Parti İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü, Mhp İl Başkanı Serkan Tok ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ali Saraçoğlu ortak bir açıklama yaparak ?Cumhur İttifakı´ olarak İsrail vahşetini lanetlediler?

Protesto Mitingi İl Müftüsü Şahin Güven tarafından zulmün sona ermesi için gerçekleştirilen dua ve Filistin´de şehit olan dindaşlar için kılınan gıyabi cenaze namazı ile noktalandı?

Mitinge Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kurum kuruluş ve STK üyeleri ve çok sayıda ilimiz sakini de katıldı?

Öte yandan Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Osb Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak ?da yazılı birer mesaj yayınlayarak İsrail zulmünü lanetleyip, Filistin halkına destek verdiler?

 HABER: C.ÜSTEN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor