İSMAİL TAMER DOĞU VE GÜNEYDOĞU HEYETİNDEYDİ.

İSMAİL TAMER DOĞU VE GÜNEYDOĞU HEYETİNDEYDİ.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Ülkemiz, en önemli sorununu çözmek için tarihi bir eşikte bulunuyor. Bu süreç bölünme değil, aksine daha güçlü bir birliktelik doğuracak” dedi.

Doğu ve Güneydoğu’da çalışma yürüten 45 milletvekili arasında yer alan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 3 gün süren Diyarbakır, Batman ve Siirt gezisinde toplumun birçok kesimiyle görüşme imkanı bulduklarını belirtti.
Bu bölgede bahar havası hakim olduğunu ve insanların büyük bir heyecanla sürecin biran önce tamamlamasını beklediklerini ifade eden Tamer, “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, buradaki vatandaşlarımızın bizleri rahatsız edecek hiçbir beklentisi ve talebi yok. Barış ve kardeşlik duyguları içinde insanca, birlik ve beraberlik içinde yaşamak istiyorlar. Bize büyük ilgi göstererek, bu düşüncelerini ilettiler” diye konuştu.
Türkiye’nin tarihi bir eşiğe geldiğini ve en büyük sorunundan kurtulmak için gayret gösterdiğini ifade eden Tamer, bu sorunun ancak geniş halk kitlelerinin destek ve katkısıyla başarıya ulaşabileceğini kaydetti.
Tamer, “Hepimizin şu gerçeği çok iyi bilmesi gerekir ki bu süreç bölünme değil, daha güçlü bağlarla bir birimize kenetlenme ve daha güçlü bir birliktelik doğuracaktır” dedi.

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik