İŞADAMI SİNAN YAVUZ ÇİFTE MUTLULUGU BİRDEN YAŞADI

İŞADAMI SİNAN YAVUZ ÇİFTE MUTLULUGU BİRDEN YAŞADI

YAVUZ KARDEŞLER MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kayseri´nin ünlü simalarından Hüseyin Dede Göç ve Kadir Göç´ün yeğeni Sinan Yavuz, iki oğlunu birden evlendirerek çifte mutluğu birden yaşadı. Mehmet Yavuz, Nur Velid Morad´la, Sefa Yavuz´da Şule Yüksekok´la muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftlerin düğün törenlerine siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. Düğünde ünlü sanatçı Bülent Serttaş´ta sahne aldı.
Flamingo De Luxe ziyafet salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Ünlü işadamlarından Hüseyin Dede Göç, Kadir Göç, Şemsettin Şemsettin, Ahmet Başaslan, Muharrem Göç, Hayri Çelik, Hacı Koca, Orhan Göç, Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Ömer Gülsoy, MHP Eski İl Başkanı Mustafa Önem, MHP Kocasinan Eski İlçe Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Kayserispor eski yöneticilerinden Yücel Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.
Düğüne gelen konukları salon girişinde eşi Gönül Yavuz ile karşılayan damatların babası işadamı Sinan Yavuz, ?Bugün iki oğlumu birden evermenin mutluluğunu yaşıyorum. Evlilik kutsal bir müessesedir. Bu müesseseyi anlamlı kılan ise çiftlerin birbirine karşı sevgi ve saygı anlayışıdır. Benim için bugünün ayrı bir önemi var. İki oğlumu birden evlendiriyorum. Ve bu anlamlı günde onların mutluluklarına ortak olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum dedi.
Düğüne gelen konukların yerlerini almasının ardından damat kardeşler Mehmet ile Sefa, gelinler Nur ile Şule havai fişek gösterileri ve davul şov eşliğinde havuz başındaki pist alanına geldi. Gelinler ve damatlar daha sonra burada yedi davul yedi zurna eşliğinde gösteriler sundu. Gençlerin bu gösterileri beğeniyle izlendi. Gelinler ve damatların birlikte oynadığı zeybek oyunu ise büyük alkış aldı.
Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreninde ünlü sanatçı Bülent Serttaş´ta sahne aldı. Ünlü sanatçı okuduğu bir birinden hareketli parçalarla davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Düğünde ünlü işadamı Hüseyin Dede Göç ile oğlu Gökhan Göç´te konuklardan gelen yoğun istek üzerine piste çıkarak harman dalı oynadı. Baba ile oğlunun sahnedeki oyunları büyük alkış aldı.
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor