İRANLILARA YAPILAN UYUŞTURUCU BASKINI

İRANLILARA YAPILAN UYUŞTURUCU BASKINI

Kayseri’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin İranlıların evlerine yaptığı baskında 62 gram esrar ve 41 gram afyon sakızı ele geçirildi. Operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından edinilen istihbarat sonrasında, İran uyruklu şahıslarla ortak olarak uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen şahısların evlerine eş zamanlı baskın düzenlendi.
Çoğunlukla İran uyruklu kişilerin kaldığı Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana, Yeni Mahalle, Fatih Mahallesi ve Sahabiye Mahallesi’nde bulunan evlerde yapılan aramalarda, nohut çuvallarında ve bisiklet demirlerinin içinde uyuşturucu ele geçirildi.
Polis ekiplerinin aramaları sırasında 62 gram esrar, 14 gram metamfetamin maddesi, 41 gram afyon sakızı, 1 gram eroin ve 2 adet Extacy hap ele geçirildi. Operasyonda 10 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin Kayseri-Malatya karayolunda yaptığı bir başka çalışmada İngiliz plakalı KR03AAX plakalı araçta bulunan İran uyruklu Seyed Zaınalabedın ve Seyed İsmail Taluqanı Maram’ın gözaltına alındığı bildirildi. Şahısların kullandığı otomobilde yapılan aramalarda, yakıt tankının içine gizlenmiş vaziyette 13 kilo 462 gram afyon sakızı ele geçirildiği öğrenildi.
Yakalanan zanlılar hakkında soruşturma başlatıldı.

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı