İNCİROĞLU´NUN İFTARI´NDA

İNCİROĞLU´NUN İFTARI´NDA

DUCATO RÜZGÂRLARI ESTİ

İnciroğlu Otomotiv´in tertiplediği iftar yemeğine iştirak eden Fiat firması yetkilileri katılımcılar yeni modelleri Ducato´nun tanıtımını yaptılar?
Otomotiv Sektörünün ilimizdeki önde gelen temsilcilerinden İnciroğlu Otomotiv´in tertiplediği iftar yemeğine iştirak eden Fiat Yetkilileri yeni modelleri Ducato´nun tanıtımını gerçekleştirdiler?
Anadolu´yu gezerek, müşterileriyle yemekli toplantılarda bir araya geleN Fiat Ticari Araçlar Satış Geliştirme Müdürü İlhan Yılmaz ve ekibi hem sorunlarını dinlediler, hem de yetkili ağız olarak çözüm yolları önerdiler.
Satış Geliştirme Müdürü İlhan Yılmaz, aynı zamanda, bir Amerikan markası olan ?Crysler´i satın aldıktan sonra, Amerikan teknolojisiyle İtalya´da ürettikleri ilk aracın Ducato olduğunu belirterek yeni modelin tanıtımını gerçekleştidi?
Fiat Ticari Araçlar Satış Geliştirme Müdürü İlhan Yılmaz, haber merkezimize yapmış olduğu değerlendirmede ise Kayseri´de bulunma sebeplerini dile getirerek şunları kaydetti? ?Bugün burada bulunmamızın amacı, yeni aracımız olan Ducato´nun Kayseri´deki değerli misafirleri ve müşterileriyle buluşturmak ve aynı zamanda aracı onlara tanıtmaktır. Bu kapsamda Ducato ile ilgili bilgi vermek gerekirse, 2012 yılların Avrupa´da 4´üncü sırada olan Ducato, 2015 yıllarında 1´inci sıraya oturmuş durumda. Türkiye´de de bu gelişimini ve performansını devam ettirmekte. Ducato 2015 yılında Türkiye´de yenilenerek tercih edilen İtalyan aracıdır. Bazı illerimizde bu konuda geride olduğumuzu biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Kayseri, bugünkü toplantımızın neticesinde de Kayseri´de yeni bir başlangıcın olacağını düşünüyoruz.?HABERİ: M. EMRE KİPMAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor