İNCESULU ŞAMPİYONLARDAN

İNCESULU ŞAMPİYONLARDAN

ESKİCİ´YE ZİYARET

Avrupa İkincisi ve Türkiye Şampiyonu olan İncesulu Muay Thai sporcuları Antrenörleri Şakir Kaymaz ve İncesu Jandarma Bölük Komutanı Serdar Günek ile birlikte İl Müdürü Murat Eskici´yi makamında ziyaret etti.

İncesu Kaymaz Spor Kulübü Sporcusu Mehmet Tecir; 29 Haziran ? 8 Temmuz 2018 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti´nde düzenlenen Gençler ve Büyükler Muay Thai Avrupa Şampiyonasında Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yine İncesu Kaymaz Spor Kulübü sporcularından Yıldız kızlar kategorisi 48 kg´da Nazlı Kaymaz ve Yıldız Erkek kategorisi 36 kg´da Murat Yengel; 20-17 Temmuz 2018 tarihleri arasında Çanakkale´de düzenlenen Muay Thai Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi, Alt Gençler kategorisi 48 kg´da Ahmet Yapar ise 13-18 Şubat 2018 tarihlerinde Antalya´da düzenlenen alan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Türkiye Birincisi oldu.

Avrupa ikincisi ve Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan İncesulu Muay Thaiciler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici´yi makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Ziyaretten oldukça memnun kaldığını dile getiren İl Müdürü Eskici; sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Ziyarette İl Müdürü Eskici İncesu Jandarma Bölük Komutanı Serdar Günek´e ve İncesu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Burunsuz´a spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak