İNCESU´DA DARBEYE HAYIR

İNCESU´DA DARBEYE HAYIR

HİZMETE DEVAM

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 15 Temmuz´daki darbe girişiminden bu yana meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuklarını, gündüzleri ise vatandaşa hizmete devam ettiklerini söyledi.
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "Vatanın bölünmez bütünlüğüne karşın 15 Temmuz da yapılan darbe harekatı sonrasında meydanlardaki Demokrasi Nöbetimiz devam ediyor. Bunun yanı sıra vatandaşlarımıza da hizmet yolundaki görevlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz" dedi.
"Gündüzleri belediyede vatandaşlarımıza hizmet için mücadele ederken akşamları da Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin ve milletimizin yanında yer alarak meydanlardaki Demokrasi Nöbetimizi devam ettiriyoruz" diyen Başkan Karayol, "Yapılan hizmetlerimiz kapsamında belediyemize mahalle olarak yeni bağlanan Subaşı ve Şeyhşaban mahallelerimiz arasındaki ulaşım yolunu kısaltmak adına yaptığımız asfalt yolu bitirmiş durumdayız. Bu yolun yapımını Kayseri Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde yürüttük. Alt yapı çalışmalarını İncesu Belediyesi olarak biz yaptık, asfalt çalışmalarını da Kayseri Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmıştır. Bu yolun yapımı sonrası Şeyhşaban mahallemiz ile İncesu merkez arasındaki mesafeyi 13 km kısaltmış olduk. Bu saatten sonrada Büyükşehir Belediyemizin ulaşım hizmetleri başlayacaktır. İnşallah yapmış olduğumuz bu hizmetlerden vatandaşlarımız iyi günlerde faydalanırlar" dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak