İNCESU BELEDİYE BAŞKANI İLMEK:

İNCESU BELEDİYE BAŞKANI İLMEK:

?ÜZÜM FESTİVALİMİZE HERKESİ BEKLİYORUZ?

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, haber ekibimize yaptığı değerlendirmede ilçe halkının sosyal anlamda gelişimi ve sosyal alanlara katılımı için çalışmalar yaptıklarının altını çizerek 13-15 Eylül tarihleri arasında  tarihi kervansarayda gerçekleştirilecek olan ve ünlü ses sanatçılarının renk katacağı ?Üzüm Festivali´ne herkesi beklediklerini duyurdu?

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, haber ekibimize yaptığı değerlendirmede geleneksel hale gelen ?Üzüm Fesivali´nin bu yıl 3 gün devam edeceğini müjdeleyerek  13- 15 Eylül tarihleri arasında  tarihi Kara Mustafa Paşa Kervansarayı´nda  gerçekleştirilecek ve Orhan Ölmez, İsmail Altunsaray gibi ünlü isimlerin renk katacağı festivale bütün Kayserilileri davet etti? 

Başkan İlmek İlçe sakinlerinin sosyal anlamda gelişimini ve sosyal alanlara katılımı için çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak şunları kaydetti? ? Seçim öncesi ben söylemiştim. Sosyal anlamda da ilçemize katkı sağlamamız gerekli diye. Üzüm festivalinin sadece bir güne sığdırılmaması gereken bir etkinlik olması gerektiğini söylüyorduk. En az üç gün yapacağız. Bu günleri de belirledik, gerekli başvuruları yaptık. 13-14-15 Eylül tarihlerinde üç gün süreyle festivalimizi yapacağız. Bu festivali de tarihi kervansarayda yapacağız. Festival alanı olarak orayı belirledik. Bu bütünlüğü sağlamamız lazım. Tarihi bir mekânla beraber üzümü de bir araya getirerek alanı tarihi kervansaray olarak seçtik.  Elbette festivalimizde sanatçılarımız olacak. İncesu´muza insanlarımızın gelmesini sağlamak adına İsmail Altunsaray, ve Orhan Ölmez gibi iki sanatçımızı şu an belirledik. Festivalin Cuma günü olan kısmı içinde bir sanatçı daha belirleme çalışmalarımız sürüyor. İnşallah onu da belirledikten sonra gerekli açıklamaları yapacağız. Biz insanların sosyal anlamda gelişimini sosyal alanlara katılımı için çalışmalar yapıyoruz. Mesela Ramazanda ilk kez 7 gün boyunca Ramazan eğlenceleri düzenledik. Onu da tarihi kervansarayda yaptık. 7 gün boyunca da orada sanatçılarımız vardı. İncesu´dan ve hatta Kayseri merkezden vatandaşlarımızın ilgileri bizleri memnun etti. Orada yöresel ürünlerin satışı sağlandı. Ramazanda da güzel etkinliklerimiz oldu. Tabii bunlar gelecek senelere daha iyilerini yapmak için bizler için bir hazırlık diyebiliriz. İnşallah 13-14-15 Eylül tarihlerindeki tarihi kervansarayımızda olacak üzüm festivalimize herkesi bekliyoruz. ?



Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi