İMAM HATİPLİLERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

İMAM HATİPLİLERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Talas’ın ilk imam hatip ortaokulu olan Fatma Zehra Dülgeroğlu İmam Hatip Orta Okulu müdürü ve öğrencileri, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’a okula sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleş

Semanur Akarsu adlı öğrenci, arkadaşları adına Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’a 1986 yılında yapılan binanın bakım onarım ve tadilatını sağlaması nedeniyle çiçek takdim etti.
Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve şehre hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilk kez Talas’a imam hatip ortaokulunun açılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Yıldırım, imam hatip okulunun eğitimde toplumun ihtiyacı olan bir alan olduğuna dikkat çekerek, “İnşallah imam hatip lisesi de açılırsa ilçemize çok daha yararlı olur. Artık gölgemizle kavga etmenin hiçbir faydası olmadığını herkes öğrenmiş oldu. Gölge ile kavga, sadece insanı olduğu yerde saydırır. Artık geleceğe bakmanın zamanıdır. İnanıyoruz ki eğitimdeki yeni gelişmeler faydalı sonuçları sağlayacaktır. Niyetiniz hayırlıysa işin akıbeti de hayırlı olur inancındayız.” dedi.
Okul müdürü Muhittin Aydoğan ise, daha önce lisesi veya orta okulu olmayan Talas’ta imam hatip öğrencilerinin şehirdeki okulları gitmek zorunda kaldığına dikkat çekti. Şu anda imam hatip okullarında büyük bir yığılma olduğunun altını çizen Aydoğan, “Bu gelişmelerden çok sevinçliyiz. Bu konuda sizin de çok büyük katkınız oldu. 26 yıllık binada bırakın ders yapmayı, binanın içine girilecek durumu yoktu, sağolun sizlerin sayesinde okulumuza yakışır binaya kavuştuk. Okulumuzun eski halini düşündükçe uykularım kaçıyordu ama sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizlere layık olmak için Talas’ta bir numara olmayı iddia ediyoruz” şeklinde konuştu.


Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor