İ.M. KAYSERİSPOR´UN, TRABZON´DA BOYNU BÜKÜK

İ.M. KAYSERİSPOR´UN, TRABZON´DA BOYNU BÜKÜK

TRABZONSPOR 4-2 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 31.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, Trabzonspor´a konuk oldu. Karşılaşma Trabzonspor´un 4-2´lik üstünlüğü ile son buldu.

Medical Park Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Fırat Aydınus, Ali Saygın Ögel ve Mustafa Sönmez hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma Trabzonspor´un 4-2´lik üstünlüğü ile son buldu.

Hakem Fırat Aydınus´un düdüğüyle karşılaşma Trabzonspor´un vuruşuyla başladı. 16.dakikada Trabzonspor, Jose Sosa´nın golüyle maçta öne geçti. Serbest vuruş için topun başına geçen Jose Sosa, sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve kaleci Silviu Lung´un müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu. 20.dakikada Trabzonspor, Yusuf Yazıcı´nın golüyle farkı 2´ye çıkardı. 32.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor, Hasan Hüseyin Acar´ın golüyle farkı 1´e indirdi. İlk yarının sonuna 5 dakikalık uzatma süresi eklense de, bu sürede de gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Trabzonspor´un 2-1´lik üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı İstikbal Mobilya Kayserispor´un santrası ile başladı. 53.dakikada, İstikbal Mobilya Kayserispor, beraberlik golüne çok yaklaştı. Sol kanatta topla buluşan Silvestre Varela, ceza alanı içine girdikten sonra altı pas önüne sert biçimde topu gönderdi. Artem Kravets, boş pozisyonda vuruşunu yaptı, ancak topu üstten auta gönderdi. 64.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor, Hasan Hüseyin Acar´ın golüyle maçta eşitliği sağladı. 65.dakikada Trabzonspor, Abdülkadir Ömür´ün golüyle maçta 3-2 öne geçti. 84.dakikada Trabzonspor, Filip Novak´ın golüyle skoru 4-2 yaptı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele Trabzonspor´un 4-2´lik üstünlüğü ile son buldu.

Bu mağlubiyetle Kayserispor ligde 37 puanda kalırken sıralamada ise 13.sıraya geriledi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti