İ.M. KAYSERİSPOR´DA, RİZE YOLCULUĞU BAŞLIYOR

İ.M. KAYSERİSPOR´DA, RİZE YOLCULUĞU BAŞLIYOR

RİZESPOR-KAYSERİSPOR MAÇI, YARIN CUMARTESİ 16:00´DA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor, 25.haftada oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve aynı gün Rize´ye gidecek.

Spor Toto Süper Lig´de 25.hafta heyecanı, Demir Grup Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması ile başladı. 25.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya

Kayserispor-Çaykur Rizespor´a konuk olacak.

10 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen İstikbal Mobilya Kayserispor, 24.haftada oynadığı Beşiktaş karşılaşmasının ardından 1 gün izin kullanmış ve ardından Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz dün Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Karaman, bu antrenmanın ardından Çaykur Rizespor karşılaşmasında sahaya süreceği ilk on biri de belirledi. Rizespor karşılaşması öncesinde Sarı-kırmızılı ekipte, Sakıp Aytaç, Oğuzhan Berber ve Mensah dışında eksil bulunmuyor. Antrenman öncesi oyuncuları ile sahada kısa bir toplantı yapan Karaman, ?Beşiktaş karşısında oynadığımız oyunun daha iyisini Rizespor karşısında oynamalıyız. Performansımız artsa da hata yapıyoruz. Aynı hataları yapmayalım ve Rizespor´da 3 puanla dönerek, Başakşehir karşılaşmasına odaklanalım. İyi bir seri yakaladık. Bu seriyi Rizespor karşısında da sürdürelim´ dedi.

Çaykur Rizespor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması, cumartesi, Çaykur Didi Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Halis Özkahya, Asım Yusuf Öz ve Hakan Yemişken hakem üçlüsü görev yapacak.

HABER: ŞEVKET TEKİN



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı