İ.M KAYSERİSPOR´DA, BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

İ.M KAYSERİSPOR´DA, BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI, CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16:00´DA

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Beşiktaş´ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 24.hafta, 1-2-3-4 Mart´ta oynanacak. 24.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Beşiktaş´ı konuk edecek.

23.haftayı Atiker Konyaspor galibiyeti ile tamamlayan İstikbal Mobilya Kayserispor, ara vermeden Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Hikmet Karaman, nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Konya maçında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve düz koşunun ardından pas ve şut çalışması yaptı. 9 haftadır mağlup olmayan oyuncuların antrenman boyunca keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı. Antrenman öncesi saha içinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Hikmet Karaman, ?9 haftadır yenilmiyoruz. Son 3 maçımızı da kazandık. Şimdi önümüzde daha zor bir maç var. Beşiktaş iyi bir takım ancak bizde yakaladığımız ivme ile yolumuza devam ediyoruz. Beşiktaş karşılaşmasını taraftarımız önünde oynayacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Sizlere olan güvenim tam, elinizden gelenin en iyisini yapın´ dedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor-Beşiktaş karşılaşması, 2 Mart Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 16:00´da başlayacak.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı