İ.M KAYSERİSPOR, RİZESPOR´U ÇALIŞIYOR

İ.M KAYSERİSPOR, RİZESPOR´U ÇALIŞIYOR

SARI-KIRMIZILI EKİP, GÜNÜ TAKTİK AĞIRLIK ÇALIŞMASI YAPARAK TAMAMLADI

Süper Lig´in 25.haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Çaykur Rizespor´a konuk olacak. Kapılarını basına ve taraftara kapatan sarı-kırmızılılar, taktik ağırlıklı çalışma yapıyor.

Spor Toto Süper Lig´de 25.hafta Demir Grup Sivasspor ile Evkur Yeni Malatya arasında oynanacak olan karşılaşma ile başlayacak. 25.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Çaykur Rizespor´a konuk olacak.

Beşiktaş karşılaşmasının ardından 1 gün izin kullanan Kayserispor, ardından Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Hafta başında antrenmanlara katılmayan Chery, çarşamba günü itibariyle takıma katıldı. Perşembe gününden itibaren kapılarını basına ve taraftara kapatan İstikbal Mobilya Kayserispor, taktik ağırlıklı çalışmalar yapmaya başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Karaman, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ilk 11´ini cuma günü gerçekleştirilecek olan antrenmanın ardından belirleyecek. Rizespor karşılaşması öncesinde Kayserispor´da Sakıb Aytaç, Oğuzhan Berber ve Mensah dışında eksik bulunmuyor. 25.hafta öncesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, 32 puanla 7.sırada yer alırken, Çaykur Rizespor ise 28 puanla 13.sırada yer alıyor.

Çaykur Rizespor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması, 10 Mart Pazar günü Çaykur Didi Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Halis Özkahya, Asım Yusuf Öz ve Hakan Yemişken hakem üçlüsü görev yapacak.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı